dureri abdominale
Buna ziua!am si eu o problema.de vreo trei luni am dureri abdominale.ma doare in partea stanga jos a abdomenului, cand in partea dreapta a abdomenului.scaunul are un miros ciudat, am avut si scaun inchis la culoare.de asemenea am avut parte si de multe diarii si inca mai am.nu stiu ce sa fac.doctorul de familie mia dat pastile pt diaree care miau facut mai mult rau, am fost constipat si durerile au fost mai mari.am facut si un ecograf.am fost suspect de apendicita dar nu asta e problema.si cu urina am probleme, e tulbure cateodata si ma si ustura.am si o candidoza genitala.poate cumva sa aiba vreo legatura cu toate astea?????va rog sa ma ajutati!va multumesc!
3 comentarii
Buna seara! Ce varsta aveti? Ar fi bine sa mergeti la un medic gastroenterolog;Faceti si un examen coproparazitologic, un test pentru evidentierea hemoragiilor oculte;examen sumar urina, urocultura, investigatii biochimice ( hemoleucograma cu formula leucocitara, VSH, glicemie, TGP, TGO, uree, creatinina); alte investigatii, eventual o colonoscopie, va pot fi recomandate de medicul gastroenterolog; numai bine
am 20 de ani!am sa ma duc la un doctor!va multumesc pt sfaturi!
Am aproximativ aceiasi problema...cum sa rezolvat la tine...?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 5Am dureri abdominale in timpul actului sexual (de 3 ani)
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 6A doua zi dupa sex, ma doare burta. Nu stiu dak e in regula!!! as dori niste pareri
- 7Durere in partea dreapta jos
- 12dureri abdominale
- 7Se poate un diagnostic?
- 3Dureri ingrozitoare de burta!!
- 5Dupa 3 saptamani de spitalizare: lipsa diagnostic
- 2Durere abdominala
- 0Dureri abdominale
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 1Dureri abdominale
- 2durere in partea dreapta sub coasta si in spate
- 3Durere abdominala
- 0Durere abdomen
- 17Durere Abdominala Nespecificată
Mai multe informații despre: Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: