urinari dese si dureri abdominale
buna ziua !am o problema azi-noapte nu am putut dormii din cauza urinarilor frecvente! si o mica durere in partea dreapta... ce poate fii o infectie urinara sau o apendicita avand in vedere ca ma doare in dreapta nu si in stanga...aseara am luat un aulin si m-a mai lasat.. este posibil ca apendicita inflamata sa dea si aceste urinari dese????? va ROG FRUMOS SA MA AJUTATI. O ZII BUNA
7 comentarii
Buna, ce varsta ai? Te ai gandit la un posibil fibrom sunt cam acelasi simptome...menstrustia e abundenta?
AM 22 ani..menstruatia tocmai ieri s-a terminat si chiar nu a fost abundenta.. cam o zii din 3 a fost abundenta..mentionez ca am facut o pauza la anticonceptionale de doua luni si acum 3 zile am inceput din nou sa le iau.. ce analize se fac pt fibrom???
Dacă seara aţi băut o mai mare cantitate de apă, ar fi normal să o eliminaţi în mai multe reprize dese. O infecţie urinară se mai poate lăsa şi cu alte simptome, usturimi, scurgeri, miros... Pentru a verifica apendicita -inflamarea apendicului- este suficient să palpaţi cu prudenţă zona dreapta jos a abdomenului. Dacă există dureri în evoluţie, fuguţa la interne, examen de specialitate -pericol de peritonită. Până atunci suspectăm doar o infecţie sau inflamaţie urinară sau genitală.
O simpla ecografie la medicul ginecolog.eu am 27 de ani acelasi simptome si sunt diagnosticata cu un fibrom de aproape 6cm
Cred că aţi remarcat că acest disconfort a apărut brusc, intr-o noapte. Un fibrom creşte intr-un timp mult mai mare, în funcţie de gradul dereglărilor hormonale. Rămân la recomandarea unui control de specialitate...
Buna seara am.Si.eu cam aceiasi problema doar ca eu.Am frisoane...Ma ia cu ameteli durere partea dreapta spate abdomen pana la.ovare si urinez prea mult credeți că la mine ar putea fi apendicită? Multumesc
doina0505
Buna seara.Mentionez ca de cateva zile am o raceala jos( ma usura cand ma urinez, durere...senzatia de mers des la baie).Am vb cu doctorul mi a zis sa iau antibiotic eficef 200 mg si iau si no cist intensiv 2 plicuri pe zi.De usturat nu ma mai ustura asa tare dar mi a aparut o durere in zona ovarului partea dreapta si se lasa durerea in zona inghinala dintre vagin si picior...nu e o durere intensa.Ma doare cu tot cu spate jos.m am gandit sa nu fie apendicită, dar am citit ca sunt ai alte simptome la aceasta.Ar trebui sa ma ingrijorez sau e doar durere de la raceala de ovare(cistita)...?Mentionez ca acum 2 sapt mi au facut eco consult la ginecologie si papanicolau si a iest bine...doar o inflamatie.
Buna seara.Mentionez ca de cateva zile am o raceala jos( ma usura cand ma urinez, durere...senzatia de mers des la baie).Am vb cu doctorul mi a zis sa iau antibiotic eficef 200 mg si iau si no cist intensiv 2 plicuri pe zi.De usturat nu ma mai ustura asa tare dar mi a aparut o durere in zona ovarului partea dreapta si se lasa durerea in zona inghinala dintre vagin si picior...nu e o durere intensa.Ma doare cu tot cu spate jos.m am gandit sa nu fie apendicită, dar am citit ca sunt ai alte simptome la aceasta.Ar trebui sa ma ingrijorez sau e doar durere de la raceala de ovare(cistita)...?Mentionez ca acum 2 sapt mi au facut eco consult la ginecologie si papanicolau si a iest bine...doar o inflamatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri abdominale.varsaturi
- 1Dureri abdominale
- 18Cat la sută durerile abdominale au legătură cu pareza, cat la sută cu virginitatea?
- 3urinez des si ma dor ovarele
- 5Cancer la stomac care s-a extins pana la ficat
- 4durere constanta abdomen inferior
- 3dureri de burta
- 3apendicita?
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 4urinat des la barbati
- 4scaune dese, gaze si dureri de burta de cateva zile
- 0Ce sunt corpii cetonici?
- 2Cand urinez simt usturimi si dureri de burta
- 0Urinari dese.
- 2Durere abdominala inferioara
- 1Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 6Durere abdominală, tot îmi vine sa vomit
- 1Durerea abdominala
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
Mai multe informații despre: Durerea abdominala Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Urinare frecventă
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)