Durerea unui singur sân !!
Cam de 2 luni simt durerea unui singur san (stangul) spre axila si umar, se intampla inaintea venirii menstruatiei cu 3 zile.
Dar ma doare ft rau si la atingere, in momentul in care menstruatia imi apare durerile se reduc total pana la urmatorea menstra nu ma mai doare, dupaaceea apare din nou, tin sa menstionez ca nu am avut asemenea simptome niciodata decat acum de vreo 2 luni. Am varsta de 35 de ani. Imi este frica sa merg la medic la un control sa nu primesc un raspuns in defavoarea mea, ce ar putea fi ? Oare este ft grav ??
Dar ma doare ft rau si la atingere, in momentul in care menstruatia imi apare durerile se reduc total pana la urmatorea menstra nu ma mai doare, dupaaceea apare din nou, tin sa menstionez ca nu am avut asemenea simptome niciodata decat acum de vreo 2 luni. Am varsta de 35 de ani. Imi este frica sa merg la medic la un control sa nu primesc un raspuns in defavoarea mea, ce ar putea fi ? Oare este ft grav ??
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 12dureri de sani
- 3Durere de san... partea de sus
- 3Yasmin si durerea de sani
- 3Dureri la nivelul sanilor
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 1Durere sub sanul stang
- 1dureri de sani
- 2ma dor sani
- 1De ce ma dor sfarcurile?
- 1Am sanii foarte tari
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 3Durere san?? Raspuns urgent
- 2dureri de san
- 1durere la atingere la un san
- 0dureri la sani
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 1Dureri ale sanului
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: