Durerea unui singur sân !!
Cam de 2 luni simt durerea unui singur san (stangul) spre axila si umar, se intampla inaintea venirii menstruatiei cu 3 zile.
Dar ma doare ft rau si la atingere, in momentul in care menstruatia imi apare durerile se reduc total pana la urmatorea menstra nu ma mai doare, dupaaceea apare din nou, tin sa menstionez ca nu am avut asemenea simptome niciodata decat acum de vreo 2 luni. Am varsta de 35 de ani. Imi este frica sa merg la medic la un control sa nu primesc un raspuns in defavoarea mea, ce ar putea fi ? Oare este ft grav ??
Dar ma doare ft rau si la atingere, in momentul in care menstruatia imi apare durerile se reduc total pana la urmatorea menstra nu ma mai doare, dupaaceea apare din nou, tin sa menstionez ca nu am avut asemenea simptome niciodata decat acum de vreo 2 luni. Am varsta de 35 de ani. Imi este frica sa merg la medic la un control sa nu primesc un raspuns in defavoarea mea, ce ar putea fi ? Oare este ft grav ??
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 12dureri de sani
- 2durere la palpare a sanului stang va rog ajutati-ma!!!
- 3Yasmin si durerea de sani
- 4san dureros si foarte tare
- 3durere la san! ajutor!
- 5Histerectomie partiala si de cateva luni am dureri mari la sani
- 0durei de sani si dureri pelviene
- 3Dureri de sani
- 1Am sanii foarte tari
- 1Dureri mamare cam de doua saptamani
- 2durere de sani
- 4durere la san
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 1durere la atingere la un san
- 0Durere de sin
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: