Durere tibie
Buna ziua,
Am 22 de ani, 1.95 si 101 kg, sunt student si munca in mare parte pe acasa (stau la tara), nu practic niciun sport. De un an simt o durere, nu foarte intensa la mijlocul tibiei (la ambele). Nu ma doare tot timpul, am saptamani intregi in care nu simt nimic. Piciorul nu e umflat, vanat,...nu e schimbat cu nimic.
Ce pot sa fac?
Am 22 de ani, 1.95 si 101 kg, sunt student si munca in mare parte pe acasa (stau la tara), nu practic niciun sport. De un an simt o durere, nu foarte intensa la mijlocul tibiei (la ambele). Nu ma doare tot timpul, am saptamani intregi in care nu simt nimic. Piciorul nu e umflat, vanat,...nu e schimbat cu nimic.
Ce pot sa fac?
1 comentarii
Buna seara!
O asemenea durere poate semnifica supra-solicitarea mecanica a osului, cauzata de cele 20 kg in exces si de efortul fizic exagerat.
Tratamentul este evident: scadere ponderala masiva, reducerea drastica a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
O asemenea durere poate semnifica supra-solicitarea mecanica a osului, cauzata de cele 20 kg in exces si de efortul fizic exagerat.
Tratamentul este evident: scadere ponderala masiva, reducerea drastica a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 7Entorsa tibio-peroniera | tibio-fibulara
- 9fractura fibula + deplasare tibie
- 38Fractura tibie si peroneu
- 16Accident motocicleta
- 5Durere la ambele tibii, dupa ce am facut sala
- 6Fractura Diafiza 1 3 Tibie
- 0Infectie pe tibie?
- 5Entorsa tibio-tarisiana la piciorul stang
- 11Fractura inchisa tibie si 2 rupuri de peroneu
- 11Fractura tibie
- 4Dureri in zona tibiei !
- 0durere tibie