Durere sub omoplatul drept, mana dreapta amortita
Buna ziua.Am 48 de ani si de vreo 13 zile am o durere sub omoplatul drept intermitenta, adica am crize la intervale neregulate.Medicul de familie nu a stabilit un diagnostic clar;ma spus ca s-ar putea sa fie o contractie musculara dar nu e sigur;mi-a prescris Diclofenac, Sindolor gel, Mydocalm si sa port un corset pe care l-am achizitionat deja dintr-un magazin de tehnica medicala.Dupa cateva zile de tratament, durerea s-a mai ameliorat putin dar tot persista, in schimb a inceput sa-mi amorteasca mana dreapta.Cand sunt relaxat si linistit, durerea ma lasa dar cum ma ridic din pat incepe iar;la fel si atunci cand port corsetul, nu mai am dureri iar daca il scot, incepe iar sa ma doara.Mentionez ca in trecut am avut lumbago dar am facut proceduri si injectii care mi-au oprit crizele.ce ma sfatuiti?
2 comentarii
Buna dimineata! Eu va sugerez sa faceti o radiografie de torace, sa consultati un medic neurolog si un medic reumatolog. Ati facut si investigatii sangvine? Daca nu, faceti investigatiile screening ( Hemoleucograma, VSH, glicemie, TGO, TGP, colesterol, uree, creatinina, ac uric, examen sumar urina) si ne mai intereseaza daca aveti sau nu si un sindrom inflamator ( VSH, fibrinogen, proteina C reactiva). In urma investigatiilor si consulturilor se poate stabili un diagnostic si se poate initia un tratament corect. Numai bine
Buna ziua,
Cum ati rezolvat aceasta problema anul trecut?Ma confrunt si eu exact cu aceleasi dureri... am fost la medic, insa tot nu mi-a trecut dupa tratament cu antiinflamatoare si creme.Multumesc
Cum ati rezolvat aceasta problema anul trecut?Ma confrunt si eu exact cu aceleasi dureri... am fost la medic, insa tot nu mi-a trecut dupa tratament cu antiinflamatoare si creme.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
- 21dureri de umeri
- 9Am un junghi in partea stanga sub omoplat aproape de coloana
- 6apasare in capul pieptului
- 8Durere groaznica...
- 3durere de umar numai cand ma dezbrac
- 3de 2 luni ma doare umarul sting si nu pot sa mai ridic mana stanga
- 4durere umar stang
- 9Durere spate umar
- 6durere la umarul drept si imobilitatea bratului
- 1durere umar dupa efort fizic