fractura gamba dreapta deschisa ambele oase
As dori daca puteti sa imi dati si mie un nume de docto ortoped bun din bucuresti sa imi faca si mie o operatie de doamne ajuta ca pana acum la ploiesti si-au batut joc de piciorul meu.Multumesc mult!
4 comentarii
Stimat Domn,
Incercati la unul dintre marile spitale de profil bucurestene: Urgenta (Floreasca), Municipal (Universitar), Foisor, si lista este departe de se termina.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Incercati la unul dintre marile spitale de profil bucurestene: Urgenta (Floreasca), Municipal (Universitar), Foisor, si lista este departe de se termina.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
buna ziua.sotul meu a suferit o interventie chirurgicala de fractura 1/3 distala ambe oase gamba dreapta.i sa pus o tija zavorata static proximal si distal.acum 2 zile a inceput sa faca febra si i sa inrosit zona unde are introduse surubele si are dureri.va rog sa imi spuneti care ar fi cauza??.va multumesc..
am uitat sa va spun ca a fost operat acum 3 luni.va multumesc
Stimata Doamna,
Simptomele descrise reprezinta un sindrom inflamator, avand multiple cauze, de la intoleranta la metalul suruburilor pana la o problema mecanica a montajului si chiar un proces infectios.
Este imperios necesar un consult clinic, de preferat la colegul ortoped care l-a operat, acesta stiind cel mai bine situatia initiala si toata evolutia. Nu amanati!!!
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Simptomele descrise reprezinta un sindrom inflamator, avand multiple cauze, de la intoleranta la metalul suruburilor pana la o problema mecanica a montajului si chiar un proces infectios.
Este imperios necesar un consult clinic, de preferat la colegul ortoped care l-a operat, acesta stiind cel mai bine situatia initiala si toata evolutia. Nu amanati!!!
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4atrofia muschilor gambei
- 3Carcei la gambe
- 2carcei in gamba mai ales noaptea
- 2Crampe Musculare
- 0Crampe musculare
- 1Durere a mușchiului de la picior.
- 3Durere pulpe
Mai multe informații despre: carcei in gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: