Durere persistenta de 2 luni in epigastru drept
Acum 2 luni m-am trezit din somn din cauza unei dureri groaznice in epigastrul drept, durere ce se mentine si acum, si care urca pana in spate, in omoplat.Am vomitat ( cu sange) am facut febra 39 de grade-1 zi-si am crezut ca e o criza de fiere.A doua zi durerea era asa de mare incat am chemat salvarea crezand ca ori am facut embolie pulmonara ori am o piatra care a " plecat".LA spital mi s-au facut calmante si numai dupa 4 ore de insistente un ecograf-raspuns-toate erau ok.Am ajuns sa fac si o gastroscopie care a iesit ok, am fost si la interne, ginecologie, chirurgie-trimisa de medici! NIMIC.Un medic a hotarat ca totusi ceva nu e in regula-durerea ma termina, efortul de a merge era prea mare( eu fiind extrem de activa de obicei) si m-a trimis sa fac o radiografie pulmonara care l-a pus pe ganduri si m-a trimis la RMN si la CT.RMN-ul a iesit ok-el vazuse ceva sub diafragma, dar nu era nimic, Insa surpriza a aparut la CT-diagnostic-ectazie de aorta ascendenta si hipertensiune pulmonara.Am fost trimisa la cardiolog care in urma unui eco dopler a concluzionat-ectazie de aorta ascendenta, insuficienta mitrala gr 1, insuficienta tricuspidiana gr 2.MI s-a spus sa merg la pneumolog sa fac o bronhoscopie.Mi-a fost teama si sincer m-am saturat de umblat fara vreun tratament.MA DOARE!!! mai ales seara parca se intensifica durerea, e tot timpul acolo, la diferentele de temperatura ma sufoc, mi se face rau.Nu stiu ce sa fac, , unde sa ma duc, sa scap de durere.Intrebarea mea este-credeti ca inima si hipertensiunea pulmonara pot cauza astfel de dureri?
AM 37 de ani si nu am operatii in afara de operatiil scoatere a amigdalelor si a polipilor si a apendicului.+ 1 cezariana.
Multumesc anticipat pt raspunsuri
AM 37 de ani si nu am operatii in afara de operatiil scoatere a amigdalelor si a polipilor si a apendicului.+ 1 cezariana.
Multumesc anticipat pt raspunsuri
1 comentarii
Buna ziua! Roxana, ce ai aflat despre durerea aceea? Cum s-a rezolvat problema?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: