Durere mana si picior stang. Va rog un raspuns!
De ceva timp simt o amorțeală in mana stanga si o durere surda. Acum simt durere la atingere la umăr. Si durere ici colo surdă in piciorul stâng. Plus ceva durere in piept spre inima din cand in cand.
Am efectuat un eco de cord si mi s-a spus că funcția cardiacă este normala.
Am 27 de ani sunt supraponderală si vreau sa mentionez ca iau Nexium 1 pastila pe zi. Motilium 1 pastila de 3 ori pe zi si ranitidina o pastilă seara inainte de culcare cu un pliculet de gaviscon gel. Pentru 2 luni. Deoarece am gastrita provocata de H. Pylori. Pentru care am facut deja tratament 10 zile.
Va rog din suflet daca se poate sa imi spuneti este cazul sa imi fac griji cu durerea pe care am descris-o? si daca este nevoie sa mai fac si alta analiză la inima si cum se numeste.
Am efectuat un eco de cord si mi s-a spus că funcția cardiacă este normala.
Am 27 de ani sunt supraponderală si vreau sa mentionez ca iau Nexium 1 pastila pe zi. Motilium 1 pastila de 3 ori pe zi si ranitidina o pastilă seara inainte de culcare cu un pliculet de gaviscon gel. Pentru 2 luni. Deoarece am gastrita provocata de H. Pylori. Pentru care am facut deja tratament 10 zile.
Va rog din suflet daca se poate sa imi spuneti este cazul sa imi fac griji cu durerea pe care am descris-o? si daca este nevoie sa mai fac si alta analiză la inima si cum se numeste.
2 comentarii
Am uitat sa precizez ca din cand in cand mai simt durerea si pe jumătatea stanga de ceafa si la urechea stângă și o mai simt putin in maxilar dar durerea nu este insuportabilă. Este destul de mica. Si îndeajuns cat sa ma sperie
Bună ziua! Am aceleași simptome, cu ce a-ți fost diagnosticat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Tensiune mare dimineata la trezire
- 0Pericardita
- 0Puls marit?
- 2Puls marit la cel mai mic efort
- 1Segment st
- 5Puls
- 1HTA indusa de sarcina
- 1Panică
- 1Extrasistole la greu
- 1Picioare umflate
Mai multe informații despre: