Durere laba piciorului
![mary199812](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, miercuri (acum 2 zile) la sala de forta, mi-a cazut un disc de 10 kg de la un metru asa maxim pe picior, spre exterioru' labei piciorului, aproape de degete.. Initial doar am simtit putina durere, antrenamentul a decurs ok, eram putin stanjenit doar.. insa in continuare am facut antrenamentu'.. cand am ajuns acasa am vazut ca sa unflat si ca ma durea, nu prea puteam sa merg.. in momentu de fata inca mai e unflat insa.. nu foarte tare, tin gheata si mai m-am uns cu niste unguiente.Acum calc ok in el nu mai sunt stanjenit.. pot merge si face miscari mai bruste chiar insa am observat ca sa invinetit putin acum cand am dat gheata sos undeva la baza degetelor, iar degetul mic e unflat.Ce credeti ca ar putea fi?E grav?
1 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Pot fi, evident, mii de leziuni posibile.
V-as sfatui sa nu evitati o consultatie specializata. Puteti, astfel, evita complicatii destul de grave.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pot fi, evident, mii de leziuni posibile.
V-as sfatui sa nu evitati o consultatie specializata. Puteti, astfel, evita complicatii destul de grave.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ameteala, contractii musculare, parca muschii tremura si durere acuta la picioare
- 9dureri picioare noaptea
- 6cand fac efort stand in picioare ma doare tot piciorul drept, nu pot sa calc in el
- 6Durere pulpa superioara
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 10Umflatura deget picior
- 7durere picior stang
- 2Dureri de picioare de la genunchi in jos
- 126durere laba piciorului
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 3durere la degetul mic la picior
- 4durere de picioare de la genunchi in jos
- 1Dureri la picior dupa operatia de bypass aorto bifemural
- 6Durere laba piciorului
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 1Laba piciorului inflamata cu dureri
- 1Dureri la un singur picior.
- 1Durere si amorteala la piciorul drept
- 2Dureri ciudate picioare
- 1Dureri piciorul drept intre sold si genunchi
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: