Durere la percutie dupa rezectie apicala
Buna ziua,
Este normal ca, la 10 zile dupa rezectia apicala la un incisiv lateral, acesta sa doara cand efectuez loviri usoare? Aveam aceste senzatii la percutie inainte de operatie, dar mi s-a zis ca este din cauza chistului. Dupa rezectie in mod normal as fi scapat de chist, respectiv de durere. Oare nu s-a extras chistul in totalitate?
Multumesc!
Este normal ca, la 10 zile dupa rezectia apicala la un incisiv lateral, acesta sa doara cand efectuez loviri usoare? Aveam aceste senzatii la percutie inainte de operatie, dar mi s-a zis ca este din cauza chistului. Dupa rezectie in mod normal as fi scapat de chist, respectiv de durere. Oare nu s-a extras chistul in totalitate?
Multumesc!
4 comentarii
Buna ziua,
Durerea este normala si poate persista pana la doua luni.
Durerea este normala si poate persista pana la doua luni.
Buna ziua! Dupa cum a spus si colegea mea, poate fi normal, dar trebuie verificat sa nu fie inalta coroana/ plomba dintelui. S-a realuat si tratamentul de canal inainte de indepartarea chistului?
E normal sa va mai doara o perioada dupa interventie
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu, nu am facut tratament de canal inainte, s-a plombat pe radacina in timpul interventiei, chistul fiind unul destul de mare. Am avut 2 rezectii apicale, iar celalalt il simt bine, de asta ma ingrijoreaza durerea celuilalt.
Nu, nu am facut tratament de canal inainte, s-a plombat pe radacina in timpul interventiei, chistul fiind unul destul de mare. Am avut 2 rezectii apicale, iar celalalt il simt bine, de asta ma ingrijoreaza durerea celuilalt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 9sutura incompleta linga punte dupa rezectie apicala
- 8rezectie apicala???
- 5fatete dentare.. 10 dinti de sus
- 1Intrebare - rezectie apicala
- 18Rezectie Apicala
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 5rezectie apicala si sinuzita...
- 4rezectie apicala
- 2dupa rezectia apicala... umflatura catre ochi
- 0Recuperare rezectie apicala
- 1rezectie apicala
- 10Rezectie apicala molar 46
- 2Rezectie sau extractie daca dintele se misca?
- 2Rezecție apicala
- 1Rezectia apicala
- 1Rezecție cu dureri insuportabile
Mai multe informații despre: Rezectia apicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: