Durere la mâna stângă după intervenție chirurgicală la sân.
Bună seara! Doresc să primesc o părere în legătură cu o problemă cu care ma confrunt. O să ma ajute sa nu ma mai panichez până ajung la doctor.
Acum doi ani, am suferit(nu chiar), o intervenție chirurgicală la sânul stâng, în urma căreia a fost extirpat un nodul, benign, destul de măricel, dar nimic grav. Însă de atunci, din când în când am simțit dureri la(în?!) mâna stângă și sân. Au trecut doi ani, si am avut o zi și o noapte în care m-au durut extrem de tare. Adică dacă știam că o să am dureri de genul după operație, preferam nodulul. Panica se instalează când mă gândesc că aș putea avea ceva la inimă, dar sunt tânără, și în același timp țin la sănătatea mea. Dar în fiecare dimineață, inima îmi bate repede (80-90 bătăi pe minut) și am tensiunea mică, media undeva pe la 9 cu 5. Și mi se înfundă urechile. Acum eu nu știu dacă asta ar putea avea legătura cu durerea mâinii și sânului. Știu că în caz de infarct miocardic, acestea sunt două dintre semne. Plus ca ma doare spatele în zona omoplaților...asta poate să fie din cauza faptului că depun efort fizic în fiecare zi... Apoi stomacul, dar deja mă întind. În fine, nu am idee și nu-mi place să îmi fac filme, după cum se vede. O să mă duc la doctor, știu! Dar m-ar ajuta o părere și aici.
Acum doi ani, am suferit(nu chiar), o intervenție chirurgicală la sânul stâng, în urma căreia a fost extirpat un nodul, benign, destul de măricel, dar nimic grav. Însă de atunci, din când în când am simțit dureri la(în?!) mâna stângă și sân. Au trecut doi ani, si am avut o zi și o noapte în care m-au durut extrem de tare. Adică dacă știam că o să am dureri de genul după operație, preferam nodulul. Panica se instalează când mă gândesc că aș putea avea ceva la inimă, dar sunt tânără, și în același timp țin la sănătatea mea. Dar în fiecare dimineață, inima îmi bate repede (80-90 bătăi pe minut) și am tensiunea mică, media undeva pe la 9 cu 5. Și mi se înfundă urechile. Acum eu nu știu dacă asta ar putea avea legătura cu durerea mâinii și sânului. Știu că în caz de infarct miocardic, acestea sunt două dintre semne. Plus ca ma doare spatele în zona omoplaților...asta poate să fie din cauza faptului că depun efort fizic în fiecare zi... Apoi stomacul, dar deja mă întind. În fine, nu am idee și nu-mi place să îmi fac filme, după cum se vede. O să mă duc la doctor, știu! Dar m-ar ajuta o părere și aici.
2 comentarii
Buna ziua.
Dupa astfel de extirpari sectoriale la san pentru tumori, apar dureri localizate in membrul superior. Incercati un tratament antiinflamator ( ketonal, diclofenac ) pentru 7-10 zile.
Consultati un medic cardiolog.
Dupa astfel de extirpari sectoriale la san pentru tumori, apar dureri localizate in membrul superior. Incercati un tratament antiinflamator ( ketonal, diclofenac ) pentru 7-10 zile.
Consultati un medic cardiolog.
Buna ziua! Operatia la care ati fost supusa in urma cu destul de mult timp (din punct de vedere chirurgical) nu are legatura, dpdv al subsemnatului, cu semnele pe care le descrieti dvs. Diagnosticul pentru care s-a facut interventia chirurgicala s-ar putea insa sa aiba legatura. Ar fi bine sa consultati un chirurg (in functie si de rezultatul histopatologic al nodulului extirpat). Un examen clinic general urmat de o radiografie toracica ar fi binevenite. Peste 100 bpm este repede, nu 80-90. Hipotensiunea este perfect normala dimineata, dupa trezire. Dar daca nu va "cunoasteti" cu tensiune mica ar fi foarte indicat sa vedeti si un cardiolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie