durere la glezna lui achile
Buna seara!
Ma numesc Penes Georgiana si fac atletism de 5 ani. In luna februarie mi-a aparut o durere in zona tendonului lui achile.Cred ca am purtat incaltaminte mica, iar eu am continuat sa alerg, chiar daca durerile erau din ce in ce mai mari. Am umflatura de 4 luni. Am facut pauza 2 luni si am facut tarepie de 2 ori cu laser si curenti ionizare, dar durerea e tot mare...parca chiar mai mare uneori si umflatura nu a scazut.. Am fost consultata de 3 medici: 1 de specialitate de la centru de medicina sportiva si 2 nespecializati, ce mi-au dat antiimflamatoare, iar cel de specializare nimic concret. Va rog sa-mi spuneti ce as putea face mai departe si la ce medic ortoped as putea veni, de preferat in Bucuresti.
Va multumesc!
O seara buna!
Ma numesc Penes Georgiana si fac atletism de 5 ani. In luna februarie mi-a aparut o durere in zona tendonului lui achile.Cred ca am purtat incaltaminte mica, iar eu am continuat sa alerg, chiar daca durerile erau din ce in ce mai mari. Am umflatura de 4 luni. Am facut pauza 2 luni si am facut tarepie de 2 ori cu laser si curenti ionizare, dar durerea e tot mare...parca chiar mai mare uneori si umflatura nu a scazut.. Am fost consultata de 3 medici: 1 de specialitate de la centru de medicina sportiva si 2 nespecializati, ce mi-au dat antiimflamatoare, iar cel de specializare nimic concret. Va rog sa-mi spuneti ce as putea face mai departe si la ce medic ortoped as putea veni, de preferat in Bucuresti.
Va multumesc!
O seara buna!
1 comentarii
Buna seara!
Doar un consult clinic specializat, atent si competent va putea elucida diagnosticul.
Cel mai adesea este vorba despre un sindrom de suprasolicitare sportiva, ce determina o tendinopatie (o suferinta a tendonului), iar orice procedeu de fizioterapie si orice antiinflamator este total inutil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Doar un consult clinic specializat, atent si competent va putea elucida diagnosticul.
Cel mai adesea este vorba despre un sindrom de suprasolicitare sportiva, ce determina o tendinopatie (o suferinta a tendonului), iar orice procedeu de fizioterapie si orice antiinflamator este total inutil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ruptura tendon achile - cat dureaza tratamentul?
- 24Tendonul lui Ahile
- 32ruptura de tendon achilian veche
- 0durere la glezna.. rog indrumare
- 16durere post operatorie tendon ahile (la schimbarea timpului--ploaie, frig--)
- 3Recuperare dupa operatie bilaterala la tendonul achilian
- 7Ruptura de tendon Ahile
- 6Tendon Achile: secretie lichid
- 5Trebuie sa ma operez neaparat?
- 1Calcificari la tendonul achilean bilateral
- 6Parapareza spastica
- 0Tendon achilian
- 6Tendonul lui Ahile
- 0Desprinderea partiala a tendonului Achilian de calcaneu?
- 0Ruptura partiala tendon achilian
- 0Durere in zona ahileana.
Mai multe informații despre: tendonul lui ahile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: