durere la genunchi
Buna ziua. De ceva vreme am inceput sa am dureri la un genunchi, durere ce se amelioreaza in urma folosirii unui unguent antiimflamator, iar dupa o vreme durerea reapare. Mentionez ca sunt faiantar si stiu ca boala cea mai frecventa este bursita. Intrebarea mea este:se poate rezolva fara interventie chirurgicala? Multumesc anticipat.o zi buna
2 comentarii
Ce unguent antiinflamator utilizati?
Este necesara si folosirea unor preparate care contin glucozamina, condroitina, si MSM uz intern.
Este necesara si folosirea unor preparate care contin glucozamina, condroitina, si MSM uz intern.
Buna seara!
Intr-adevar, aveti perfecta dreptate: substantele descrise de catre D-voastra nu au nici o utilitate practica. Nu este demonstrata prin vreun studiu stiintific influenta lor pozitiva asupra articulatiilor, motiv pentru care sunt incadrate in categoria ""suplimentilor alimentari""...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Intr-adevar, aveti perfecta dreptate: substantele descrise de catre D-voastra nu au nici o utilitate practica. Nu este demonstrata prin vreun studiu stiintific influenta lor pozitiva asupra articulatiilor, motiv pentru care sunt incadrate in categoria ""suplimentilor alimentari""...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bursita-inflamatie a genunchiului
- 86Cum pot trata bursita?
- 4Bursita prerotuliana
- 4afectiune a genunchiului
- 6ce anume se poate vedea la rmn si daca este absolut necesar sa-l fac?
- 7Bursita prepatelara
- 0genunchi umflat dupa 9 luni de la operatie de ligamente incrucisate...
- 1operatie de bursita
- 26Artrita reactiva
- 2Bursita sold
- 0Fractura rotula genunchi drept
- 1proteză genunchi
- 2Bursita
- 1Bursita la cot
Mai multe informații despre: Bursita inflamarea genunchiului bursita la genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: