Bursita prerotuliana
Buna seara.Sotului meu i sa pus diagnosticul de bursita prerotuliana stinga acum 7 zile.Am mers la serviciul de urgenta pentru un consult deoarece il durea foarte rau pciorul, se umflase foarte tare si era rosul.In urma acestui consult i sa dat augmentin si aulin timp de 5 zile.Dupa aceste 5 zile de tratament s-a mai tras imflamatia nu mai este rosu si nu mai doare dar in continuare se mai simte la palpare punguta acea de lichid.As dori sa stiu ce putem face in continuare si daca se retrage inflamatia fara un alt tratament.Va multumesc frumos
4 comentarii
Buna seara!
Tratamntul antibiotic este, de obicei, strict contraindicat in asemenea afectiuni.
Aceasta bursita trebuie tratata cauzal, respectiv prin inlaturarea conglictului mecanic cauzator, tratament anti-inflamator, crioterapie locala, repaus etc.
De obicei, daca respectati asmemea prescriptii, procesul inflamator se stopeaza.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Tratamntul antibiotic este, de obicei, strict contraindicat in asemenea afectiuni.
Aceasta bursita trebuie tratata cauzal, respectiv prin inlaturarea conglictului mecanic cauzator, tratament anti-inflamator, crioterapie locala, repaus etc.
De obicei, daca respectati asmemea prescriptii, procesul inflamator se stopeaza.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna seara!
Aceasta bursita trebuie tratata cauzal, respectiv prin inlaturarea conflictului mecanic cauzator, tratament anti-inflamator, crioterapie locala, repaus etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Aceasta bursita trebuie tratata cauzal, respectiv prin inlaturarea conflictului mecanic cauzator, tratament anti-inflamator, crioterapie locala, repaus etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna seara!Si sotul meu are cam aceiasi problema!Cam de doua luni a alunecat pe ghiata si acum 4 saptamani a observat ca i sa inflamat zona rotulei.Am fost la un doctor si i-a psu diacnosticul de bursita prerotulaian dreapta.De asemenea i sa facut si punctie insa dupa cateva ore piciorul sa inflamatz din nou.Nu simte durere si i sa prescris dicofenac.I sa spus ca in cazul in care bursita se reface sa mearag la operatie!As dori sa va intreb care sunt efectele daca nu afce aceasta operatie si daca este necesara aceasta operatie?Cum il poate afecta in timp?
Buna seara!
Indicatia de operatie depinde de examenul clinic local, insa este rarissima.
Inflamatia locala se poate suprainfecta, de altfel singurul motiv pentru care este uneori necesara interventia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Indicatia de operatie depinde de examenul clinic local, insa este rarissima.
Inflamatia locala se poate suprainfecta, de altfel singurul motiv pentru care este uneori necesara interventia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bursita-inflamatie a genunchiului
- 86Cum pot trata bursita?
- 6Dureri ingrozitoare de umar
- 6ce anume se poate vedea la rmn si daca este absolut necesar sa-l fac?
- 6Tumoare talpa
- 2durere la genunchi
- 7Bursita prepatelara
- 6Recidiva bursita cot
- 1bursita oleocraniana
- 13Bursita subacromiala si tendinita de supraspinos umar drept
- 2Bursita sold
- 8Bursita retrocalcaneana
- 2Bursita
- 1Bursita la cot
- 0Bursita - evolutia bolii
- 3Probleme la picioare