Durere îngrozitoare laba piciorului
Buna seara, acum 3 zile când imi faceam rutina zilnica de înviorare, adică alergam prin diferite parcuri pe o perioada destul de lunga, am simțit dintr o data, înainte sa termin, când alergam cu toată viteza, cum la piciorul stâng mi s a deplasat ceva, nu pot exprima ce am simțit, știu doar ca am căzut din picioare și abia m am putut ridica, după ce am ajuns acasă aveam piciorul umflat, rosu pe partea interioara a piciorului, iar de călcat pe picior nici nu mai spun, nu pot absolut deloc, simt ca si cum mi ar bate cineva un cui in picior, si toată durerea pleacă din zona de deasupra degetului mare, si se duce in tot piciorul pana la glezna, maine voi merge la spital dar am nevoie si de opinia dvs. Mulțumesc anticipat!
8 comentarii
Buna ziua,
Opinia este conditionata, evident, de examinarea clinica directa si de studierea imaginilor radiografice.
Aparent este vorba despre o leziune destul de severa.
Este imperios necesar sa evitati sprijinul pe piciorul afectat (puteti transforma o fractura simpla intr-una catastrofala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Opinia este conditionata, evident, de examinarea clinica directa si de studierea imaginilor radiografice.
Aparent este vorba despre o leziune destul de severa.
Este imperios necesar sa evitati sprijinul pe piciorul afectat (puteti transforma o fractura simpla intr-una catastrofala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna dimineața, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. De ceva timp după ce ma culc seara, a doua zi de dimineața atunci când cobor scările, simt dureri insuportabile in tălpile picioarelor cu tot cu glezne, de abea ma mai țin in ele după care in timpul zilei mergând nu mai simt durerea iar a doua zi se repeta iar, ce ar putea fi: sau ce tratament sa iau? Mulțumesc.
Buna seara,
Raspunsul depinde, evident, de originea suferintei.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice, vasculare, neurochirurgicale, reumatologice/inflamatorii etc (sunteti cumva fumator?)
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de originea suferintei.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice, vasculare, neurochirurgicale, reumatologice/inflamatorii etc (sunteti cumva fumator?)
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara, am 39 de ani, 95 kg și o înălțime de 1, 79, prestez munca de birou, nu fac sport, am observat ca de când a venit frigul, am dureri si la spate mai exact la mijloc și m-am gândit ca este de la vremea rece, pe timp de vara nu ma doare și poate are legătura și cu picioarele! Menționez ca nu sunt fumător și ca am pus câteva kg in plus. Mulțumesc.
Buna seara,
Probabil ca gleznele si picioarele D-voastra se prabusesc sub presiunea celor 25 kg in exces.
Poate fi vorba si despre o neuropatie diabetica (la aceasta greutate sunteti 100% diabetic, chiar daca aveti inca o glicemie normala).
Pot fi alte mii de cauze posibile, toate legate de greutatea excesiva.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Probabil ca gleznele si picioarele D-voastra se prabusesc sub presiunea celor 25 kg in exces.
Poate fi vorba si despre o neuropatie diabetica (la aceasta greutate sunteti 100% diabetic, chiar daca aveti inca o glicemie normala).
Pot fi alte mii de cauze posibile, toate legate de greutatea excesiva.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara, ce-mi recomandați? Care ar fi primul pas pt remediere?, unde ar trebui sa ma adresez? Ce analize sanfac pt diabet și as dori dacă se poate să-mi Spune-ți cum se manifesta diabetul. Mulțumesc pt sraspunsuri.
Singura recomandare imaginabila este sa reduceti drastic eforturile (stat in picioare, mers pe jos) pana cand renuntati la sacul de 25 kg din spinare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de picioare
- 6afectiuni cardiace?
- 3Ma dor picioarele
- 4Ma doare piciorul! Ce sa fac?
- 5am o durere la piciorul stang de natura osoasa
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 3Durere picior drept
- 1Dureri mari in solduri si picioare
- 4va rog sa imi raspundeti, dureri de picioare la 2 ani si 4 luni!
- 2durere de laba piciorului, degete si unghii
- 3durere la degetul mic la picior
- 1durerea intepatoare cvadriceps
- 4Durere latura exterioara a labei piciorului
- 3am observat cateva venisoare vinete pe gamba piciorului
- 1durere picior
- 3problema picior
- 6Durere laba piciorului
- 7durere de sold drept pana sub genunchi
- 3Laba piciorului aplatizat 1cm
- 4Durere si inflamatie picior
Mai multe informații despre: Durerea la picior