Entorsa de grad 1, gips 9 zile.. durerea inca persista
Am avut o entorsa, de gradul 1 (asa mi s-a zis)am tinut in ghips 9 zile, si dupa ce am taiat ghipsul durerea inca persista. Pot sa merg, calc aproape normal, dar dak calc putin stramb durerea este foarte mare. As avea nevoie de un tratament mai rapid, am nevoie de o recuperare mai rapida, sunt sportiv, dar nu stiu cum, imi puteti recomanda ceva?va rog raspundeti.Va multumesc
5 comentarii
Tratamentul de recuperare se face la cabinetele de fizioterapie.In orice caz trebuie sa aveti mare grija pentru ca dupa o entorsa, apare o laxitate ligamentara iar entorsele se pot face mult mai des si mai usor.
Tratamentul de recuperare se face la cabinetele de fizioterapie.In orice caz trebuie sa aveti mare grija pentru ca dupa o entorsa, apare o laxitate ligamentara iar entorsele se pot face mult mai des si mai usor.
Pai si dak nu fac fizioterapie sa inteleg k nu o sa mai pot face sport, pentru k eu in situatia in care sunt acum nu pot face sport, pentru ca durerea este prea mare, si am nevoie sa ma recuperez in maxim 2 saptamani.Se poate?imi puteti da un sfat, in afara de consultarea altor doctori?
Puteti urma tratament homeopat Arnica 9CH 5 granule de 2x pe zi alternativ cuBryonia alba 9CH tot de 2 x pe zi, respectind conditiile tratamentului homeopat.Deasemenea folositi o fasa elastica sau o glezniera pentru a tine cit mai fixa articulatia.Daca aveti posibilitatea ar fi foarte bine sa faceti o expunere la lumina polarizata Bioptron de 2x pe zi 6-9 minute.
multumesc mult, o sa incerc sa urmez sfatul dumneavoastra...sa vad ce rezultate obtin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Durere talpa
- 5Entorsa de ligament la cot
- 2Durere in piciorul stang la copil
- 3Durere picior drept
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 2durere de picior la copil 9 ani
- 3Durere antepicior - zona falangelor
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 3Durere la laba piciorului drept
- 2durere picior amortire inima
- 1Dureri in labele picioarelor
- 2Dureri de maini si picioare
- 9Durere la gambe
- 1Pentru d-nul doctor Marius Uscatu- cand voi conduce autoturismul (II)?
- 5Durere laba piciorului drept
- 1Durere laba piciorului
- 1Inceput de dureri la incheitura piciorului drept
- 1Durere in spatele genunchiului
- 5Ruptura completa ligament talofibular anterior
- 0Durere insuportabilă pe picior
Mai multe informații despre: Durerea la picior entorsa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: