baietel de 2 ani si 7 luni dureri de picioare
Buna ziua.
Baietelul meu de 2ani si 7 luni se trezeste noaptea si plange, acuzand dureri de picioare. Ii fac masaj si se mai calmeaza, dar nu pt mult timp.Am discutat cu un medic pediatru si mi-a zis ca e posibil sa fie de la crestere. Este adevarat sau poate fi si altceva?
Baietelul meu de 2ani si 7 luni se trezeste noaptea si plange, acuzand dureri de picioare. Ii fac masaj si se mai calmeaza, dar nu pt mult timp.Am discutat cu un medic pediatru si mi-a zis ca e posibil sa fie de la crestere. Este adevarat sau poate fi si altceva?
2 comentarii
Buna ziua!
Foarte multi copii la varsta aceasta acuza asa zisele 'dureri de crestere', de multe ori contestate de pediatri.
Desi de cele mai multe ori aceste dureri nu au o cauza si prin urmare nu pun probleme deosebite, pentru linistea dumneavoastra puteti sa discutati cu pediatrul dumneavoastra despre efectuarea unor analize care sa confirme/excluda anumite patologii articulare/musculare.
O zi buna!
Foarte multi copii la varsta aceasta acuza asa zisele 'dureri de crestere', de multe ori contestate de pediatri.
Desi de cele mai multe ori aceste dureri nu au o cauza si prin urmare nu pun probleme deosebite, pentru linistea dumneavoastra puteti sa discutati cu pediatrul dumneavoastra despre efectuarea unor analize care sa confirme/excluda anumite patologii articulare/musculare.
O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la ambele picioare
- 3Dureri in timpul mersului
- 1durere picioare (talpi)
- 0dureri de coloana si picioare
- 0Afectiune severa picioare - posibil sindrom posttrombic.
- 3durere la laba picioarelor
- 4ma dor picioarele
- 2dureri de picioare
- 0Dureri de membre
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 8Dureri de oase
- 1Dureri de picioare dupa sport.
- 0Simt picioarele "obosite"
- 1Dureri mari picioare
- 2Dureri de picioare, ovare, mijloc
- 0Am 15 ani si cateodata incepe sa ma doara piciorele deasupara gleznelor.
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 3Durere picioare spate si maini
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: