baietel de 2 ani si 7 luni dureri de picioare
Buna ziua.
Baietelul meu de 2ani si 7 luni se trezeste noaptea si plange, acuzand dureri de picioare. Ii fac masaj si se mai calmeaza, dar nu pt mult timp.Am discutat cu un medic pediatru si mi-a zis ca e posibil sa fie de la crestere. Este adevarat sau poate fi si altceva?
Baietelul meu de 2ani si 7 luni se trezeste noaptea si plange, acuzand dureri de picioare. Ii fac masaj si se mai calmeaza, dar nu pt mult timp.Am discutat cu un medic pediatru si mi-a zis ca e posibil sa fie de la crestere. Este adevarat sau poate fi si altceva?
2 comentarii
Buna ziua!
Foarte multi copii la varsta aceasta acuza asa zisele 'dureri de crestere', de multe ori contestate de pediatri.
Desi de cele mai multe ori aceste dureri nu au o cauza si prin urmare nu pun probleme deosebite, pentru linistea dumneavoastra puteti sa discutati cu pediatrul dumneavoastra despre efectuarea unor analize care sa confirme/excluda anumite patologii articulare/musculare.
O zi buna!
Foarte multi copii la varsta aceasta acuza asa zisele 'dureri de crestere', de multe ori contestate de pediatri.
Desi de cele mai multe ori aceste dureri nu au o cauza si prin urmare nu pun probleme deosebite, pentru linistea dumneavoastra puteti sa discutati cu pediatrul dumneavoastra despre efectuarea unor analize care sa confirme/excluda anumite patologii articulare/musculare.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 3ce sa fac sa nu-l mai doara?
- 3durere de picioare
- 2Durere la piciorul stang de mai bine de o luna, dupa mers pe tocuri
- 1durere de picior
- 3durere infernala de picioare
- 3dureri de picioare si carcei excesivi
- 13dureri de picioare
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 1Dureri picioare
- 1Dureri de picoare
- 1Dureri glezna, tibie dupa efort fizic (fotbal in special)
- 1Dureri mari picioare
- 2Dureri ciudate picioare
- 4Durere picioare pe timpul noptii
- 1Durere acuta a picioarelor
- 2Dureri osoase în membre
- 1Infarct medular in 2022
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: