Dureri de picioare

Buna ziua. Mă numesc Geanina am 37 ani, 1, 60m si 56kg mă dor picioare de vreo 3 luni si am urmat un tratament cu orez, tafor si diflex gel nu mia trecut si am consultat ortopedul care mă făcut o radiografie la genunchiul stâng pentru ca acela mă durea mai tare dar nu a zis daca e vreo problema si mia recomandat midocaln, acoxia 90mg si unguent sindolor gel dar durerea nu a trecut. Ca diagnostic a scris condromalacie rotuliana vreau sa va mai spun ca mă doare de la genunchi in jos inomentul cand îndoi genunchii si îmi si pocnesc si incheieturile si in mers le simptom fără putere obosite.astept un răspuns.multumesc
1 comentarii

Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai elementele necesare: eforturi profesionale/domestice/sportive practicate, antecedente traumatice si de alta natura etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai elementele necesare: eforturi profesionale/domestice/sportive practicate, antecedente traumatice si de alta natura etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la ambele picioare
- 0Dureri puternice de picioare (diabet)
- 3ce sa fac sa nu-l mai doara?
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 0dureri de coloana si picioare
- 2Durere la piciorul stang de mai bine de o luna, dupa mers pe tocuri
- 2dureri picioare
- 1Dureri de picioare de la genunchi in jos.
- 3Dureri de picioare
- 1Vă rog ajutați-mă!!!! dureri de maini si picioare
- 0Ajutor! Baietel de 2 ani si 3 luni pe care presupun ca il dor picioarele si mainile
- 0Dureri in gambe!
- 0Durerea picioarelor
- 4Durere picioare pe timpul noptii
- 0Am 15 ani si cateodata incepe sa ma doara piciorele deasupara gleznelor.
- 8Dureri ingrozitoare si ciudate la ambele picioare, spre bazin
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 1De 2 ani simt furnicaturi in zona picioarelor însoțite de senzatia de arsura si de rece
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
- 4Durere picioare
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: