Durere abdominal inferior-inghinala, partea stanga
Buna ziua,
In urma cu aproximativ o luna am simtit o durere in partea stanga a abdomenului inferior care coboara usor spre inghinali, in urma unui efort sustinut.In prezent inca simt un disconfort in acea zona in ciuda faptului ca am fost la medic, acesta concluzionand ca nu am hernie inghinala ci doar o posibila intindere.Precizez ca nu am facut RMN.Am urmat un tratament cu antiinflamatoare si creme.Disconfortul se transforma intr-o usoara durere numai in momentul in care stau doar in piciorul stang si ma aplec usor spre inainte.Problema mea este ca in cateva saptamani am admitere la UNEFS si as vrea sa aud o parere daca, in cazul in care disconfortul nu se diminueaza, as putea sa incerc totusi sa dau proba fizica? Mentionez ca probleme sunt viteza pe 50 metri si saritura la groapa cu nisip.
Multumesc anticipat.
In urma cu aproximativ o luna am simtit o durere in partea stanga a abdomenului inferior care coboara usor spre inghinali, in urma unui efort sustinut.In prezent inca simt un disconfort in acea zona in ciuda faptului ca am fost la medic, acesta concluzionand ca nu am hernie inghinala ci doar o posibila intindere.Precizez ca nu am facut RMN.Am urmat un tratament cu antiinflamatoare si creme.Disconfortul se transforma intr-o usoara durere numai in momentul in care stau doar in piciorul stang si ma aplec usor spre inainte.Problema mea este ca in cateva saptamani am admitere la UNEFS si as vrea sa aud o parere daca, in cazul in care disconfortul nu se diminueaza, as putea sa incerc totusi sa dau proba fizica? Mentionez ca probleme sunt viteza pe 50 metri si saritura la groapa cu nisip.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Salut. Imi poti spune in cat timp ti-a trecut durerea? Daca te-ai dus dinou la doctor si ce ti-a zis el. Si eu ma confrunt cu aceasi problema, iar doctorul mi-a zis ca e o intindere musculara. Cand am fost la consult s-a uitat cu ecograful la testicul si a zis ca e in regula. Au trecut deja 3 saptamani si inca mai simt un disconfort.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri abdominale, colecistopatie?
- 6Esofagita gr. B ( Los Angeles) + Salami Ulcer Duodenal
- 4Dureri abdominale
- 5Am dureri abdominale in timpul actului sexual (de 3 ani)
- 12dureri abdominale
- 8Dureri permanente de 3 ani
- 2Durere in abdomenul inferior
- 4Dureri de abdomen
- 11mai multe boli odata, e posibil asa ceva??
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 0Dureri abdominale
- 0Ce sunt corpii cetonici?
- 5dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 1Dureri abdominale
- 5Dureri abdominale
- 0Disconfort abdominal inferior.
- 4Amorteala maini, abdomen si dureri in zona lombara
- 2Durere abdominala care persistă!
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 1Durere abdominală
Mai multe informații despre: Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Sindromul premenstrual
- Ascita
- Abdomenul acut
- Sindromul de compartiment intraabdominal
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: