Durere in timpul actului sexual
Deja de aproape un an ma confrunt cu o problema. Orice as face, actul sexual este dureros. Am fost la ginecolog, rezultatele la analize au iesit bune, nu exista micoza nici alte infectii. Cu toate acestea, durerea nu dispare. E ca si cum tot vaginul ar fi o rana pe care o racai. Am incercat si lubrifiante, degeaba. Durerea apare chiar si cand excitatia e mare. Acum doare si in timpul preludiului. Nu stiu ce sa mai fac. Care ar putea fi cauza si ce pot sa fac?
7 comentarii
s-ar putea sa ai endometrioza, chisturi. pe mine ma durea exact ca pe tine si in timpul ciclului aveam dureri si in urma unei ecog mi-au depistat chisturi si am fost operata bafta
Chisturi nu am. Am facut si eco si doctorul mi-a spus ca totul a iesit cat se poate de normal. Tocmai de aici e si disperarea mea, pentru ca mi se spune ca totul e normal, ok, sunt sanatoasa, insa durerea exista, e foarte reala si nu stiu ce sa mai fac sa dispara.
ti-a facut eco interna? pt a depista endometrioza se face si niste analize de sange, te pupic si multa bafta,
Iau pilule de vreo 4 ani si in afara de aceste dureri nu am nici una din celelalte simptome descrise pentru endometrioza. Altceva nu poate fi?
Buna, si eu am fost in aceeasi situatie...probabil nu am avut dureri chiar asa de mari. Problema a fost fostul meu partener. Actul sexual era doar un chin cu el. Nu era brutal dar pur si simplu aveam dureri. Cu partenerul actual insa simt o mare placere si nu am dureri deloc. Nici pana acum nu stiu de ce cu fostul partener actul sexual era un chin pt. mine. Iti doresc multa bafta si sper sa iti dispara durerile cat mai repede! Stiu cat de mult te afecteaza...
si eu am chisturi ovariene, am fost operata si nu ma pot lauda ca sunt foarte bine...inca mai am dureri:-(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37durere in timpul actului sexual
- 12Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
- 3dureri in timpul actului sexual
- 5sangerare dupa sex
- 12Dispareunia - tratament?
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 4un act sexual fara finalitate?!
- 3durere ovar in timpul actului sexual
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 2Dureri in timpul actului sexual (dispareunia)
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 4dureri in interior si usturime si in interior si in exterior
- 18Virgin la 21 de ani
- 6Usturimi in timpul actului sexual de cateva luni
- 2Dezvirginare imposibila
- 1Probleme genitale
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 9Act sexual anormal
- 1Durere in timpul actului sexual la 3 luni după naștere naturală
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: