Durere in gat de o saptamana
Buna ziua!
De o saptamana m-am trezit cu o durere in gat de nu puteam inghiti. 2 zile am facut si febra, cel mult 38 cu dureri musculare si slabiciune.
Dupa aceste 2 zile, febra a trecut cu nurofen dar am ramas cu durerea, amigdala dreapta ma doare tare, uneori si urechea, mai ales cand inghit sau cand mananc, abia inghit mancarea. Am si nasul infundat, secretii galbui, ziua tusesc productiv si noaptea parca mi se usuca gatul si ma doare si mai tare.
Am 3 zile de cand i-au antibiotic Ospen la 8 ore si Decasept dar nu vad nici o ameliorare.
Mentionez ca inca nu am fost la Orl si nu pot ajunge nici saptamana asta.
Va multumesc
De o saptamana m-am trezit cu o durere in gat de nu puteam inghiti. 2 zile am facut si febra, cel mult 38 cu dureri musculare si slabiciune.
Dupa aceste 2 zile, febra a trecut cu nurofen dar am ramas cu durerea, amigdala dreapta ma doare tare, uneori si urechea, mai ales cand inghit sau cand mananc, abia inghit mancarea. Am si nasul infundat, secretii galbui, ziua tusesc productiv si noaptea parca mi se usuca gatul si ma doare si mai tare.
Am 3 zile de cand i-au antibiotic Ospen la 8 ore si Decasept dar nu vad nici o ameliorare.
Mentionez ca inca nu am fost la Orl si nu pot ajunge nici saptamana asta.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 5 luni am o "jena" in gat
- 4durere in git si torace
- 4amigdale inflamate
- 5Durere in gat care pleaca spre urechi
- 2mereu racit si dureri in gat
- 2durere in gat
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 1durere persistenta in gat
- 2am baut ceva rece... si am o durere in gat
- 6Durere in gat
- 1durere de gat
- 1Durere gat
- 1Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 2durere insuportabila in gat
- 3Durere in gat de 5 zile si nas infundat. Am avut febra o zi doar.
- 3Durere in gat
- 4Durere amigdala
- 4Durere in gat de 1 an de zile
- 5Durere în gat de cateva luni, si disconfort.
- 1Durere în gât, streptococ
Mai multe informații despre: durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: