crescatura in zona axilara
Buna ziua! Am 17 ani si am observat azi ca mi-a aparut in zona axilara dreapta un fel de crescatura cat un bob de fasole. Nu prezinta dureri constante doar in momentul in care intind piciorul drept. Sunt foarte ingrijorata si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns rapid. Va multumesc!
3 comentarii
Nu sunt sigura ca mesajul tau a fost scris corect...zona axilara se refera la subrat...te doare acolo cand intinzi piciorul?hmmm...cred ca te referi la altceva, probabil zona inghinala
de fapt ai dreptate! este zona inghinala si ma doare si piciorul de abia pot sa-l misc! daca stii ceva te rog sa ma ajuti!
Poate fi vorba despre:
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ca parere aveti despre acest regim
- 3S.O.S adolescentii!!
- 37ganglion marit dupa ureche
- 7hodgkin-va rog sa ma ajutati
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 3Penis deformat
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 3un fel de cosuri pe testicole
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 3pete rosii in zona axilei
- 7Masturbarea slabeste?
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 6Durere permanenta sub brat
- 4Probleme penis (14 ani, sex masculin, virgin). Ajutati-ma!
- 4sunt foarte fricoasa nu suport sa vad sange sau sa mi se faca vreo injectie
- 1alopecie la adolescent
- 0cosuri sub piela la subrat
- 6de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang
- 10Sunt disperat
Mai multe informații despre: Adolescentul Axila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: