crescatura in zona axilara
Buna ziua! Am 17 ani si am observat azi ca mi-a aparut in zona axilara dreapta un fel de crescatura cat un bob de fasole. Nu prezinta dureri constante doar in momentul in care intind piciorul drept. Sunt foarte ingrijorata si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns rapid. Va multumesc!
3 comentarii
Nu sunt sigura ca mesajul tau a fost scris corect...zona axilara se refera la subrat...te doare acolo cand intinzi piciorul?hmmm...cred ca te referi la altceva, probabil zona inghinala
de fapt ai dreptate! este zona inghinala si ma doare si piciorul de abia pot sa-l misc! daca stii ceva te rog sa ma ajuti!
Poate fi vorba despre:
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 6Defect septal interatrial
- 5are in calcaneu insuficienta de materie osoasa
- 2durere axila
- 4pete care se cojesc
- 1Infectie?
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 8raman gravida?
- 7am un copil de 13 ani cu boala legg-calve-perthes - informatii
- 6nisip la rinichi la 15 ani, recomandare