durere de laba piciorului, degete si unghii
am 24 e ani 76 kg si 158 inaltime. ma dor f rau picioarele, mai mult cand sunt incaltata. ma doare laba piciorului de parca mi-ar trece un cui prin mijlocul ei, degetele si unghiile. daca stau 10 min in picioare, ma ia durerea de-mi dau lacrimle si trebuie sa ma descalt. am incercat si incaltaminte cu un nr mai mare dar imi ies din picioare si durerea e aceeasi. va rog sa imi dati un sfat.
2 comentarii
Buna seara!
In afara incaltamintei necorespunzatoare, asupra careia trebuie sa reflectati, va confruntati si cu 30 de kg in plus, care supra-solicita enorm piciorul.
Prin urmare, trebuie sa gestionati greutatea (-30 kg), efortul fizic (sa reduceti drastic statul in picioare si mersul) si incaltamintea (sa treceti la o incaltaminte larga si foarte confortabila.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
In afara incaltamintei necorespunzatoare, asupra careia trebuie sa reflectati, va confruntati si cu 30 de kg in plus, care supra-solicita enorm piciorul.
Prin urmare, trebuie sa gestionati greutatea (-30 kg), efortul fizic (sa reduceti drastic statul in picioare si mersul) si incaltamintea (sa treceti la o incaltaminte larga si foarte confortabila.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Entorsa de grad 1, gips 9 zile.. durerea inca persista
- 39dureri ingrojitoare de picioare. Nu pot sa stau in picioare mai mult de sase ore
- 3cartilagiile oaselor de la rotula sunt macinate si are niste dureri insuportabile
- 4durere intre degetele de la picioare
- 6afectiuni cardiace?
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 12Dureri picioare
- 5Umflatura de picior, m-a muscat o insecta.. ce sa fac?
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 5dureri de picioare ziua...
- 0Durere picior !
- 3durere piciorul stang muschii biceps femural, fesa stanga si gamba
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 8dureri picioare de la degete la bazin
- 1durere picior drept
- 9De doua luni au inceput dureri atroce la picioare, mai ales seara
- 3Durere tibie
- 1Ajutati-ma - usturime, înțepătura, amorțeala a piciorului stang de la genunchi in sus
- 0Formațiune tumorala picior copil 8 ani
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: