Durere fulgeratoare
In 1993 am facut operatie de hernie de disc L4-L5 in urma careia am ramas cu semi pareza pe membru inferior drept intre genunchi si laba piciorului. Cam cu o luna in urma am avut ca si acum o durere fulgeratoare foarte puternica ca o descarcare electrica in muschiul dintre fibula si tibie in partea din fata cam la jumatatea dintre genunchi si glezna.
Aceste durei au o fregventa de aprox. un minut intre ele si apar indiferent ca stau pe scaun sau merg ca si in somn si bineinteles nu pot dormi.Deci de 2 zile tot am aceste dureri fulger si vad ca singure dispar trptat pana cand probabil vor aparea din nou.La mers cand apare durerea trebue sa ma opresc pe loc si aproape sa ridic piciorul probabil di reflex in rest nu am alte dureri si nu stiu cum sa procedez in asemenea situatii. Cu stima.
Aceste durei au o fregventa de aprox. un minut intre ele si apar indiferent ca stau pe scaun sau merg ca si in somn si bineinteles nu pot dormi.Deci de 2 zile tot am aceste dureri fulger si vad ca singure dispar trptat pana cand probabil vor aparea din nou.La mers cand apare durerea trebue sa ma opresc pe loc si aproape sa ridic piciorul probabil di reflex in rest nu am alte dureri si nu stiu cum sa procedez in asemenea situatii. Cu stima.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hernie de disc L4-L5 bilateral compresiva, protuzie discala centrala L5-S1
- 8foliculita pe ambele gambe
- 3Este hernie de disc?
- 19hernia de disc
- 8pot scapa fara operatie de hernie de disc?
- 4hernie de disc
- 4diagnosticat cu mica hernie de disc
- 8osteodiscita
- 0posibila hernie de disc
- 0hernie de disc
- 4tratament nou pentru protruzia si hernia de disc
- 3este hernie de disc?
- 0Hernie de disc sau alt diagnostic?
- 0hernie de disc
- 2intepenita mijloc
- 0Hernie de disc toracala
- 2Tratament sau operatie
- 1Hernie de disc
- 0Boala de disc degenerativa - F. 25 ani
- 3Singura soluție pentru hernie de disc este operația?
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: