diagnosticat cu mica hernie de disc
In urma unui RMN foarte detaliat am fost diagnosticat de catre angajatul centrului de analize cu mica hernie de disc. Am fost in spital la unul din medici si i-am aratat Rmn-ul si-mi spune sec: stai 2, 3 zile si-ti trece.. eu find stat fara vreo activitate care sa-mi solicite spatele... de aproape 1 luna. Se poate agrava mica hernie de disc? Ce este mai bine spus mica hernie de disc? Acum lucrez, joc fotbal, solicit spatele uneori foarte mult.. si mai resimt dureri.. pot agrava?
4 comentarii
buna ziua,
stiu ce presupune o interventie chirurgicala in acest sens ptr ca mama s-a operat de hernie de disc si v-as sfatui sa aveti mai multa grija de acum inainte. daca nu renuntati la activitatile care va solicita coloana vertebrala o mica hernie de disc se poate transforma intr-o mare sau chiar voluminoasa hernie de disc. nu va speriati, puteti evita operatia daca ati depistat aceasta problema de pe acum. eu va recomand sa mergeti la o clinica de recuperare unde medicii va vor indica ce exercitii medicale trebuie sa faceti ptr a preveni o eventuala hernie de disc si anume reflexoterapie, kinetoterapie, fizioterapie etc.
dupa ce recuperarea va fi completa puteti relua activitatile fizice.
sper ca v-am putut fi de folos,
sa aveti multa sanatate!
stiu ce presupune o interventie chirurgicala in acest sens ptr ca mama s-a operat de hernie de disc si v-as sfatui sa aveti mai multa grija de acum inainte. daca nu renuntati la activitatile care va solicita coloana vertebrala o mica hernie de disc se poate transforma intr-o mare sau chiar voluminoasa hernie de disc. nu va speriati, puteti evita operatia daca ati depistat aceasta problema de pe acum. eu va recomand sa mergeti la o clinica de recuperare unde medicii va vor indica ce exercitii medicale trebuie sa faceti ptr a preveni o eventuala hernie de disc si anume reflexoterapie, kinetoterapie, fizioterapie etc.
dupa ce recuperarea va fi completa puteti relua activitatile fizice.
sper ca v-am putut fi de folos,
sa aveti multa sanatate!
Bonibon, poti sa-mi spui si mie te rog, cum s-a simtit mama ta dupa operatia de hernie de disc???????
si eu am hernie de disc si am dureri insuportabile, cateodata.
si eu am hernie de disc si am dureri insuportabile, cateodata.
buna, geuta, nu vreau sa te sperii, insa pot sa-ti spun ca a fost destul de greu, este o operatie pe care n-o doresc nimanui si anume operatia a fost reusita, dar recuperarea este mai grea.. in prima zi nu putea nici sa ridice o cana.. la 3 luni de la operatie a inceput sa care cate putin [500g], la 6 luni 1 sau 2 kg.. problema e ca nu a facut recuperare [exercitii medicale - reflexoterapie, kinetoterapie, fizioterapie etc. ] care este f f importanta, aproape mai importanta decat interventia in sine ptr ca medicii din bucuresti nu i-au spus cat este de necesara [acesta este un mare minus al unor medici - lipsa de comunicare cu pacientul, in rest au fost profesionisti].. acum mai are dureri de coloana la efort mai mare sau la frig, vreme rece si ploioasa mai ales, insa s-au minimizat fata de cele de la inceput
eu ti-as recomanda sa consulti un medic, sa faci un RMN care sa decida daca este neaparat necesara operatia si numai in acest caz sa te operezi ptr ca nici sa astepti prea mult nu e indicat; daca nu e nevoie de operatie urmeaza sfaturile pe care i le-am dat si lui stefanvl, aceasta este solutia optima.
iti doresc multa sanatate!
eu ti-as recomanda sa consulti un medic, sa faci un RMN care sa decida daca este neaparat necesara operatia si numai in acest caz sa te operezi ptr ca nici sa astepti prea mult nu e indicat; daca nu e nevoie de operatie urmeaza sfaturile pe care i le-am dat si lui stefanvl, aceasta este solutia optima.
iti doresc multa sanatate!
Bonibon,
iti multumesc mult pt.sfaturile date.
eu am fost diagnosticata cu hernie de disc anul acesta de catre un doct.din Mures.acolo merg eu si ma tratez.si mi-au spus ca.daca durerile vor persista, atunci e nevoie de operatie.eu nu-mi doresc deloc aceasta operatie!!!!!!!!!!!!!
multa sanatate mamei tale.
iti multumesc mult pt.sfaturile date.
eu am fost diagnosticata cu hernie de disc anul acesta de catre un doct.din Mures.acolo merg eu si ma tratez.si mi-au spus ca.daca durerile vor persista, atunci e nevoie de operatie.eu nu-mi doresc deloc aceasta operatie!!!!!!!!!!!!!
multa sanatate mamei tale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bacil piocianic - pseudomonas aeruginosa.. cum scap?
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 4hernie de disc?
- 3dupa 11 ani de la operatie
- 8osteodiscita
- 2Activitate sportiva dupa hernie de disc
- 0necroza avasculara cap femural
- 1Dureri postoperatorii hernie de disc
- 3Hernie de disc?
- 0Hernie de disc L5 - S1 cu iritatie radiculara S1 dreapta
- 3hernie de disc la L5-L4si L5-S1, pareza pe nerv stang
- 3Infarct intestinal
- 4tratament nou pentru protruzia si hernia de disc
- 0hernie de disc
- 0Hernie de disc
- 0Prehernie
- 0Hernie de disc!! exista iarăși posibilitatea sa apară iarăși??
- 0Hernie intraspongioasa
- 2Hernie de disc
- 1Hernie de disc
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: