Presupusa hernie de disc

20-05-2011
CatalinMoroti
Nu este medic/terapeut
CatalinMoroti
Buna ziua!
Am 38 ani si se presupune ca as avea un inceput de hernie de disc.Am niste dureri care plecau din partea dreapta a soldului apoi coborau in jos pe picior.Prima data mi s-a spus ca as avea sciatica, am facut tratament cu movalis si dicloreum.Pot spune ca m-a lasat, dar de cateva zile se pare ca a recidivat.Presupun ca am tras curent la munca fiind si transpirat.Acum ma doare iar piciorul si daca merg mult sau stau in picioare ma doare.Am fost din nou la doctor, de fapt am ajuns la urgenta ieri dimineata pentru ca datorita durerii am luat la servici o capsula de tramadol ca sa imi aline durerea, pastile care mi-au fost recomandate de medic si am intrat se pare in soc anafilactic, nu imi mai simteam mainile, erau ca paralizate si nu mai reuseam sa articulez cuvintele.Ajuns la urgente mi s-a dat o doza dubla de, , ceva, , in vena ca sa imi revin.Dupa ce mi-am revenit am cerut sa mi se faca analizele si sa ma vada si un neurolog.Analizele au iesit bune toate, mi s-au facut si raze la coloana dar doctorul neurolog a zis ca nu se vede OK, ca nu ar fii o hernie avansata ( in buletinul de analize medicale de la raze scrie: hernie interspongioasa, parcă, L2-L3, ingustarea spatiilor discale L2-L3 si mai scrie ceva de L4-L5 dar nu reusesc sa imi dau seama ce scrie), si m-a programat la RMN dar abia in iulie ca nu ar mai fi locuri libere si bani de la buget.Mi-a dat tratament 5 zile cu dexametazona si pentoxiretard cu omez.Intrebarea mea ar fi pentru domnul doctor Marius Uscatu daca este OK acest medicament dexametazona? Si daca la RMN se va vedea ca ar fii un inceput de hernie aceasta se rezolva doar cu operatie, sau se poate vindeca si in alt mod? Nu de alta dar as apela la operatie doar in ultima solutie.Si treaba cu RMN-ul abia in iulie nu stiu ce sa zic, e OK, sa astept sau sa caut sa fac in alt oras? Vroiam sa va intreb si ce calmant as putea lua seara cel putin, ca nu mi s-a recomandat nimic.Si in legatura cu acele centuri Kosmodisk, sunt bune de ceva? ajuta la aceasta problema? Trebuie urgent sa fac acest RMN?Poate recidiva durerea dupa acest tratament? Multumesc mult.
Cu stima Catalin Moroti.
5 comentarii
0
20-05-2011, ora 13:41
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Iti doresc sanatate.
0
20-05-2011, ora 13:56
CatalinMoroti
Nu este medic/terapeut
CatalinMoroti
Multumesc mult.
0
20-05-2011, ora 14:35
dinno4949
Nu este medic/terapeut
dinno4949
Se pare ca exista o deplasare a discurilor in zona lombara, durerile mari indica acest fapt. Important, inainte de a gasi vreun tratament este, din ce cauza au aparut aceste deplasari, caci daca se incepe o terapie de vindecare, dar tu efectuezi o munca fizica de aceasi natura, recidiveaza si ajungi la cutit. Duirerile se pot ameliora si chiar disparea dupa terapia bowtech, dupa aproximativ 10 sedinte, care se tin cate una la o saptamana. -*

(*modificat de admin)
0
20-05-2011, ora 15:05
CatalinMoroti
Nu este medic/terapeut
CatalinMoroti
Multumesc mult pentru raspuns.Ideea este ca nu fac munca fizica deloc.Serviciul meu este mai mult la calculator si la volanul masinii.Ideea este ca astept sa fac si acel RMN ca sa se vada exact ce si cum, dar cum in Romanica trebuie asteptat pana in iulie pentru un RMN.am apelat si la cunostinte ca sa il fac mai repede daca se poate.Cu cat stiu mai repede ce este, cu atat mai bine.
0
20-05-2011, ora 15:21
CatalinMoroti
Nu este medic/terapeut
CatalinMoroti
Aveti idee cam cat ar costa aceste terapii bowtech? Multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: