Durere de ureche...
Buna seara! De ceva timp ma confrunt cu o durere de ureche foarte jenanta in sensul ca atunci cand pun capul de perna si imi astup complet urechea ma inteapa foarte rau si durerea mi se lasa spre gat. Oare de la ce ar putea fi? Ce mi-ati recomanda? Va multumsc!
3 comentarii
corect.. un consuult ORL..si poate stomatolog
Buna ziua domn doctor, va rog sa mi spuneti, aseara m a prins putin raceala, apoi a 2 zi dim, mi s a infundat urechea dreapta, stiam ca sunt dopuri de ceara, si am aplicat apa oxigenata pt a inlatura dopul, am reusit.
Vazand ca am reusit sa rezolv problema asta, am inceput cu urechea stanga, la fel am facut, dar dupa ce am curatat o, a inceput sa ma doara, in sensul asta, simt pulsatii, eu am avut probleme serioase cu urechea stanga, am av mezotimpanita craniana stanga, dar s a rezolvat, are ceva daca am folosit apa oxigenata la aceasta ureche? Si inca ma mai doare, eu am pus 3 picaturi de ulei masline incalzit si s a mai ameliorat, as putea sa iau altceva corespunzator urechii stangi? Am mai fost la splaturi, la spital si tot asa mi au spalat ambele urechi cu apa oxigenata, acum 3luni... sfatuiti ma d-voastra ce sa fc si cu ce sa continui... va multumesc anticipat! O seara frumoasa
Vazand ca am reusit sa rezolv problema asta, am inceput cu urechea stanga, la fel am facut, dar dupa ce am curatat o, a inceput sa ma doara, in sensul asta, simt pulsatii, eu am avut probleme serioase cu urechea stanga, am av mezotimpanita craniana stanga, dar s a rezolvat, are ceva daca am folosit apa oxigenata la aceasta ureche? Si inca ma mai doare, eu am pus 3 picaturi de ulei masline incalzit si s a mai ameliorat, as putea sa iau altceva corespunzator urechii stangi? Am mai fost la splaturi, la spital si tot asa mi au spalat ambele urechi cu apa oxigenata, acum 3luni... sfatuiti ma d-voastra ce sa fc si cu ce sa continui... va multumesc anticipat! O seara frumoasa
pe o ureche cu perforatie de Timpan.. apa oxigenata si unele din solutiile auriculare.. pot sa inflameze mucoasa si sa agraveze inflamatia
mergi al ORL sa vada urechea
mergi al ORL sa vada urechea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Un sfat ceva... durere la ureche de la curent
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 2Problema cu urechea stanga in urma unei lovituri
- 1Durere de ureche tot cu masea si cap
- 2Dureri in gat si de urechi
- 2Durere ureche, maxilar, osul de sub ochiul drept
- 1Dureri de urechi
- 1Dureri foarte mari de urechi
- 2Dureri de ureche
- 3Durere ureche stanga
- 1Sinuzita persistenta