durere de spate

Salut, domnilor problema mea este una mai delicata, am 24 de ani si acum cativa ani in 2004 am fost intro excursie la munte intamplarea a fost ca am strikat cortul si a trebuit sa dorm vreo 3 nopti pe jos si eram si foarte aproape de rau de atunci urinez ma des si cand stau aplecat spre exemplu cand dau cu matura ma doare spatele, am fost la medic si mia zis ca am tasate doua vertebre la coloana intrebarea mea este ca daca am probleme cu spatele de ce urinez des cu toata ca am facut analize la urina in doua locuri diferite si mi sa spus ca nu am nimica si o radiografie la rinichiul stang am vazut acolo pe monitor o pata alba doctorul ma intrebat daca beau apa ca ar parea fii nisip insa la analize am toate datele normale in plus practic ca sport kickbox si in momentul antrenamentului ma simpt foarte bine ma gandesc ca daca as avea probleme cu spatele asa cum spune doctorul ar trebuii sa ma doara mai tare iar in viata de zii cu zii sunt de meserie instalator si la munca ridic tot felul de obiecte grele unde nu ma doare spatele, doara cand fac efort si sunt transpirat in zona lombara atunci ma cam tine un pic nu stiu ce sa cred
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2durere de spate
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 6Practic culturism de vreo 7 luni si am o durere la spate
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 24am tbc?
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 0Durere de spate
- 1durere de spate dorsal
- 5Transpiratie in somn
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 0Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
- 1Dureri de cap si spate
- 6Rmn
- 2Dureri de spate si ameteli
- 1Dureri de spate in zona omoplatului, a coastelor
- 0Durere coloana
- 1Durere lombara, cervicala si omoplat.
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: