durere de spate
Salut, domnilor problema mea este una mai delicata, am 24 de ani si acum cativa ani in 2004 am fost intro excursie la munte intamplarea a fost ca am strikat cortul si a trebuit sa dorm vreo 3 nopti pe jos si eram si foarte aproape de rau de atunci urinez ma des si cand stau aplecat spre exemplu cand dau cu matura ma doare spatele, am fost la medic si mia zis ca am tasate doua vertebre la coloana intrebarea mea este ca daca am probleme cu spatele de ce urinez des cu toata ca am facut analize la urina in doua locuri diferite si mi sa spus ca nu am nimica si o radiografie la rinichiul stang am vazut acolo pe monitor o pata alba doctorul ma intrebat daca beau apa ca ar parea fii nisip insa la analize am toate datele normale in plus practic ca sport kickbox si in momentul antrenamentului ma simpt foarte bine ma gandesc ca daca as avea probleme cu spatele asa cum spune doctorul ar trebuii sa ma doara mai tare iar in viata de zii cu zii sunt de meserie instalator si la munca ridic tot felul de obiecte grele unde nu ma doare spatele, doara cand fac efort si sunt transpirat in zona lombara atunci ma cam tine un pic nu stiu ce sa cred
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
- 0Pat cu apa, beneficii medicale
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 9Durere lombara
- 2durere de spate umar si cap
- 1Dureri de spate.. Nu am medic de familie. unde sa merg?
- 3durere spate
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 6Bolnava sau nu?
- 2Dureri spate
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 6artroza lombara
- 1durere de cap
- 0Am Miastenia gravis si prezint risc mare de lupus
- 2Dureri de spate, maini!
- 6Rmn
- 1Durere de spate intr-o parte