Durere de piept

Acum cca o săptămână am avut senzaţie de greaţă, puls crescut (120 la repaus) urmată la cca 6 ore de vomă. Dimineaţa m-am trezit cu o durere de piept care a tot crescut şi care se accentua când mă aplecam, chiar şi doar uşor. Când nu am mai suportat durerea, am mers la urgenţă. Acolo am primit un antialgic i.v., durerea încetând pe loc; apoi am fost văzut e un cardiolog care mi-a spus că durerea nu e de la inimă. Totuşi, pe fişă cardiaologul a scris "T(?) înalt V3 - V4". Restul e aproape tot ilizibil. Radiologul a notat pe buletinul radiografiei "interstiţiul infra...(?) accentuat". Analizele de sânge au arătat un procent crescut de neutrofile şi un număr şi procent scăzut de limfocite. La 2-3 zile de la vizita la urgenţă am avut o răceală ciudată (fără nas înfundat sau probleme în gâtlej), ameţeală şi apăsare la cap şi faţă (deasupra nasului).
Durerea a reînceput la 2-3 zile după ce am fost la urgenţă, chiar dacă e de intensitate mult redusă. Am observat că pulsează uneori şi o simt ca o nucă-n piept, pe partea stângă, opt degete în sus de stern. Am şi o senzaţie de piept plin ca şi cum aş fi sub apă.
Durerea a reînceput la 2-3 zile după ce am fost la urgenţă, chiar dacă e de intensitate mult redusă. Am observat că pulsează uneori şi o simt ca o nucă-n piept, pe partea stângă, opt degete în sus de stern. Am şi o senzaţie de piept plin ca şi cum aş fi sub apă.
1 comentarii

Bună seara! Ce va spus la ECG și radiografie e normal, nu e nimic cardiac sau pulmonar. Ați fost la ORL (apăsarea deasupra nasului poate fi o sinuzită)? Iar faptul că ați vărsat, amețelile pot fi investigate la boli infecțioase. O seară liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 5Durei si arsuri in cosul pieptului
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 14pneumotorax
- 2durere in piept
- 7Distonie neuro vegetativa
- 1Durere in piept
- 1Durere in piept si senzatie de sufocare
- 2dureri in piept... sunt fumator
- 1Durere in piept
- 4Senzatie de strangere sau apasare in piept
- 1greutate in piept
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 2Dureri de piept.
- 3Durere in piept
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 3Batai inima accentuate și durere inexplicabila
- 1Probleme de sănătate
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: