Durere de burta ca la menstruație

24-12-2019
Andreea Mihaela Ungur
Nu este medic/terapeut
Andreea Mihaela Ungur
Bună ziua, ma lupt de ceva timp cu dureri de burta ca la menstruație, am ajuns și la urgente din cauza acestor dureri care nu îmi dădeau pace nici noaptea și nu prea trec la analgezice, rezultatul analizelor au ieșit bine, la eco mia sp ca vede ceva lichid în zona pelviana și sa merg la ginecolog, am mers la ginecolog mia sp ca sunt în perioada de ovulație și e normal asa ceva, bun... Dar, am 3zile de când mia trecut cm și eu am dureri de burta ce se accentuează mai mult noaptea, iar durerile acestea apar și dispar și simt dureri și spre șale, durerile acestea le am de foarte mult timp iar analizele atâta ca sunt ok, poate fi colon iritabil sau ce pentru ca uneori sunt constipata am mers la medicul de familie ma palpat si mia zis ca sunt balonata și rețin gaze mia dat debridat dar nu vad nici o ameliorare ? Ce investigații sa fac în acest caz vreau sa scap de aceasta durere care îmi strica orice dispoziție, țin sa menționez ca atunci când apăs pe burta ma doare dar când ma palpa medicul nu ma durea, uneori am și o durere de stomac și ma deranjează în partea dreapta sub coaste și acu 2seri am vomitat poate fi totuși colon iritat sau?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele durerilor în partea de jos a burții
  • Înțepături în burtă - cauze posibile în funcție de zonă
  • Dureri menstruale puternice - cauze, tratament, remedii, sfaturi utile
  •