Durere ciudata de cap
Buna ziua, de aproximativ 2 saptamani am o durere ciudata de cap.De obicei aceasta durere incepe dupa ora 5PM dar uneori mai repede sau mai tarziu, dar de obicei seara. Aceasta durere apare aproape zilnic(cred ca sunt 2-3 zile in care nu am avut-o, dar nu consecutiv) si se manifesta in partea stanga a sprancenei stangi. E o durere destul de puternica care persista si se amplifica cand fac diferite miscari ale muschiului respectiv(deschid puternic ochii, ridic o spranceana, etc.)dar si daca presez puncul respectiv.Dimineata ma trezesc ca nou, nu ma doare, nu ma doare nici la miscari si nici la apasare, dar seara o ia de la capat. Am facut un consult si am primit o trimitere la oftamologie, dar acolo nu mi s-a detectat nici o problema. Ce ar putea provoca aceasta durere? (Am exclus migrenele si alte posibilitati ca aceasta pentru ca nu mai am nici un alt simtom)
A SE TINE CONT CA DUREREA SE MANIFESTA DOAR IN ACELASI PUNCT DIN STANGA SPRANCENEI STANGI, USOR SUB SPRANCEANA.
A SE TINE CONT CA DUREREA SE MANIFESTA DOAR IN ACELASI PUNCT DIN STANGA SPRANCENEI STANGI, USOR SUB SPRANCEANA.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 163anxietate si durerei de cap
- 2dureri persistente de cap, in special dimineata
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 4dureri de cap
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 4Rahianestezie
- 0durere de cap care nu trece
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 3puls mare, dureri de cap
- 12dureri de cap, ameteli
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 0dureri ca un fel de presiune
- 1Dureri de cap