Durere ciudata de cap

Buna ziua, de aproximativ 2 saptamani am o durere ciudata de cap.De obicei aceasta durere incepe dupa ora 5PM dar uneori mai repede sau mai tarziu, dar de obicei seara. Aceasta durere apare aproape zilnic(cred ca sunt 2-3 zile in care nu am avut-o, dar nu consecutiv) si se manifesta in partea stanga a sprancenei stangi. E o durere destul de puternica care persista si se amplifica cand fac diferite miscari ale muschiului respectiv(deschid puternic ochii, ridic o spranceana, etc.)dar si daca presez puncul respectiv.Dimineata ma trezesc ca nou, nu ma doare, nu ma doare nici la miscari si nici la apasare, dar seara o ia de la capat. Am facut un consult si am primit o trimitere la oftamologie, dar acolo nu mi s-a detectat nici o problema. Ce ar putea provoca aceasta durere? (Am exclus migrenele si alte posibilitati ca aceasta pentru ca nu mai am nici un alt simtom)
A SE TINE CONT CA DUREREA SE MANIFESTA DOAR IN ACELASI PUNCT DIN STANGA SPRANCENEI STANGI, USOR SUB SPRANCEANA.
A SE TINE CONT CA DUREREA SE MANIFESTA DOAR IN ACELASI PUNCT DIN STANGA SPRANCENEI STANGI, USOR SUB SPRANCEANA.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de 2 ani am probleme cu bila, voma, durere de cap, sange in nas
- 11Durere de cap de origine necunoscuta, ajuta homeopatia?
- 3durere de cap
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 9ochii rosi si dureri mari de cap
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 5Diane 35 si durerea de cap
- 0dureri ca un fel de presiune
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 0Ganglioni, dureri de cap zilnic
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 1Dureri constante de cap
- 1Durere puternica in gat, durere de cap si stare de epuizare fizica
- 2Durere de cap
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 4Durere cap si ochi
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: