Durere ascutita in pulpa stanga
Salutare tuturor.
Detalii personale: 26 de ani, 192 cm inaltimea, 108 kg, barbat
Problema: in ultimul an sunt momente cand imi apare o durere intensa si foarte scurta in mijlocul pulpei stangi, in partea superioara. Durerea e ca atunci cand ai un carcel. De fiecare data este exact aceeasi locatie, in acelasi punct.
Durerea este brusca, fara nici un fel de semne initiale si nu conteaza pozitia piciorului sau ce activitati fac in acel moment.
Totul nu dureaza mai mult de 5-10 secunde.
Poate cineva sa ma ajute cu niste informatii, sfaturi?
Detalii personale: 26 de ani, 192 cm inaltimea, 108 kg, barbat
Problema: in ultimul an sunt momente cand imi apare o durere intensa si foarte scurta in mijlocul pulpei stangi, in partea superioara. Durerea e ca atunci cand ai un carcel. De fiecare data este exact aceeasi locatie, in acelasi punct.
Durerea este brusca, fara nici un fel de semne initiale si nu conteaza pozitia piciorului sau ce activitati fac in acel moment.
Totul nu dureaza mai mult de 5-10 secunde.
Poate cineva sa ma ajute cu niste informatii, sfaturi?
7 comentarii
Buna ziua!
Ce inseamna pentru D-voastra """""pulpa"""", va referiti la gamba sau la coapsa, anterior sau posterior??
Ce activitate fizica efectuati zilnic, ce sporturi practicati.
Cele peste 20-25 kg in exces au o influenta determinanta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ce inseamna pentru D-voastra """""pulpa"""", va referiti la gamba sau la coapsa, anterior sau posterior??
Ce activitate fizica efectuati zilnic, ce sporturi practicati.
Cele peste 20-25 kg in exces au o influenta determinanta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Prin pulpa ma refer la coapsa. Coapsa annterioara mai exact.
Acum cu schimbarea brusca de temperaura sunt mai sedentar, dar inainte faceam macar 30 de minute de miscare zilnic.
Situatia era la fel ca si acum, o data la nu stiu cat timp am o perioada in care imi apare durerea asta care vine si pleaca.
Acum cu schimbarea brusca de temperaura sunt mai sedentar, dar inainte faceam macar 30 de minute de miscare zilnic.
Situatia era la fel ca si acum, o data la nu stiu cat timp am o perioada in care imi apare durerea asta care vine si pleaca.
Buna ziua!
Poate fi o supra-solicitare de tip muscular, poate fi o problema vasculara, poate fi o problema meurochirurgicala (sindrom compresiv lombar) sau mukte altele.
In absolut toate situatiile posibile cele 20-25 kg in exces actioneaza ca un factor puternic agravant.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi o supra-solicitare de tip muscular, poate fi o problema vasculara, poate fi o problema meurochirurgicala (sindrom compresiv lombar) sau mukte altele.
In absolut toate situatiile posibile cele 20-25 kg in exces actioneaza ca un factor puternic agravant.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Inteleg. La ce fel de medic imi recomandati sa merg initial?
Sunteti fumator?? Ati efectuat activitati fizice intense?? Aveti un sindrom compresiv lombar (hernie de disc)?? Aveti varice?? Sunteti diabetic??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am fumat 4-5 ani, pana in Ianuarie anul asta.
Nu am efectuat ativitati intense sau cel putin nu m-am resimtit nicioadata in zona picioarelor sau coloanei.
Nu am nici un fel de probleme cu coloana.
Nu am varice.
Nu sunt diabetic.
Tensiune 11-7 sau 12-8, puls 66-72 in repaos.
Nu am efectuat ativitati intense sau cel putin nu m-am resimtit nicioadata in zona picioarelor sau coloanei.
Nu am nici un fel de probleme cu coloana.
Nu am varice.
Nu sunt diabetic.
Tensiune 11-7 sau 12-8, puls 66-72 in repaos.
In acest caz putem incrima supra-solicitarea fizica legata de greutatea exagerata, iar un sindrom compresiv lombar (hernie de disc) este extrem de probabil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49sold in resort
- 3solduri late:(:(:(:(
- 4probleme cu genunchiul si soldul stang
- 5Microcalcificari ambele solduri ?!
- 7Durere de picior
- 10Dureri coapsa genunchi si sold
- 1durere la sold
- 5durere umar si articulatie sold
- 3mergand pe strada, mi s-a blocat piciorul din sold si nu mai puteam inainta
- 0Decontare proteza de sold
- 2proteza de sold