protezele de sold - mai multe informatii

15-05-2007
danubyana
Nu este medic/terapeut
danubyana
buna ziua, as dori sa aflu mai multe imformatii despre protezele totale de sold, necimentate, care se utilizeaza pentru tineri. Care este pretul real al unei astfel de proteze si daca ea trebuie platita intergral de pacient
4 comentarii
0
14-12-2007, ora 00:00
silviuberlusconii
Nu este medic/terapeut
silviuberlusconii
sunt gratuite
0
18-12-2009, ora 15:21
pacuilgap
Nu este medic/terapeut
pacuilgap
as dori poze cu confectionarea unei proteze totale, fiecare etapa in parte daca aveti si se poate.- Am nevoie urgent de ele. Mersi si astept pozele
0
20-12-2009, ora 19:08
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Procesul de fabricatie al acestor proteze este ultrasecret, fiecare firma importanta dorind sa-si protejeze astfel investitiile importante in cercetare-dezvoltare. Nu cred sa existe undeva imagini cu acest proces tehnologic de fabricatie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
02-01-2010, ora 00:47
Tansel
Nu este medic/terapeut
Tansel
Sunt din Iasi, am 46 de ani, m-am nascut cu luxatie congenitala de sold, operata la 1 an si la 6 ani iar de 10 ani sufar de coxartroza. La ultimul control medicat mi s-a indicat sa ma operez cat mai urgent si de un medic foarte bun avand in vedere ca am o coxartroza avansata si trebuie facuta operatie de reconstructie de sold cat si protezare. Va rog sa-mi indicati un medic ortoped foarte bun din Bucuresti care sa ma poate ajuta intrucat in Iasi am fost mereu amanata iar eu aproape nu mai pot sa merg
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Markerii urinari pot prezice afecțiunile oaselor survenite după protezarea de șold
  • Un program de mers cu un obiectiv de distanță poate îmbunătăți funcționarea după operația de înlocuire a șoldului
  •