Durere alergat

31-12-2018
Daniel1994
Nu este medic/terapeut
Daniel1994
Buna seara, sunt fumator de ceva ani dar nu depasesc 5 tigari si alea doar cand consum alcool. Problema mea este urmatoarea: Fac si imi place sportul (in ciuda tigarilor) si alerg regulat de 2 ori pe saptamana, dar cand depasesc 20 de minute de alergat incepe sa ma doara in piept si trebuie sa ma opresc cu totusi ca nu sunt obosit si respir normal. Sa fie de la plamani? Mi-am facut analizele si investigatii complete acum 1 an la inima iar la plamani radiografie si acel test de suflat, nu mai stiu cum se numea si au iesit toate bune cu exceptia unei tahicardii sinusale care nu a trebuit sa urmez vreun tratament. Oare plamanii sunt de vina sau inima ?
1 comentarii
0
24-05-2019, ora 17:01
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Fumatul poate afecta plămânii și la suprasolicitare sau efort mai intens să apară necesitatea întreruperii efortului. Ați avut dureri în zona inimii? Dacă nu, cel mai probabil este de la plămâni. Faceți o spirometrie și o nouă radiografie și vedeți care sunt rezultatele. Fiind fumător este bine să faceți aceste investigații anual. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alergarea și durerea de spate
  • Mersul dinamic poate ajuta la reabilitarea alergătorilor cu tibialgie anterioară
  •