Durere acuta de sold

06-12-2018
alix71
Nu este medic/terapeut
alix71
Acum 10 zile in urma unui efort nu foarte mare, nici nu mi-am dat seama ca e efort...adica nu am simtit ca se contracta aiurea, m- am ales cu o durere cumplita de sold care devine aproape insuportabila la mers, nu doare cine stie ce la asezare/ridicare de pe scaun, sr mai amelioreaza la repaus, nu doare prea tare noaptea, ca e repaus, dar la mers ma doare cumplit.Poate ma ajuta cineva cu parerea ce ar putea fi si ce tratament sa iau.Cu antiinflamatoare se amelioreaza cateva ore, dar de trecut de tot nu trece nici cu ele.Multumesc.
4 comentarii
0
11-12-2018, ora 18:27
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Nu sunt utile anti-inflamatoarele, deoarece pot "masca" adevarata problema.
Util este numai examenul clinic la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
11-12-2018, ora 18:41
alix71
Nu este medic/terapeut
alix71
Care ar putea fi adevarata problema?
0
11-12-2018, ora 18:43
alix71
Nu este medic/terapeut
alix71
Am fost la ortoped, am facut o radiografie de bazin, la recomandarea dansului, a spus ca e coxartroza incipienta.si sa continui sa iau Arcoxia 60 mg
0
17-12-2018, ora 14:59
alix71
Nu este medic/terapeut
alix71
A trecut si durerea de sold, probabil era o durere reumatica.Dar dupa un examen clinic am avut necroza aseptica de cap femural, dupa altul durere reumatica.depinde de medic ce vede pe radiografie, ca despre examen clinic NU SE POATE VORBI!MEDICII ZILELOR NOASTRE NU MAI PUN MANA PE PACIENT, se servesc cu RMN-uri, CT-uri, si mai rar radiografii.Poate a fost reumatism, poate o intindere musculara sau de ligamente...numai singur bunul DUMNEZEU stie, medicii la care am fost nici la un caz.Zi frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: