dupa operatia de pancreas (cancer), mai am dureri
In decembrie 2007 am fost diagnosticat cu cancer la cap de pancreas, am fost operat in ian.2008, operatia a fost o reusita, analizele pana acum sunt bune, dar inca mai am dureri? Este ceva normal?
5 comentarii
aali, cum s-a depistat cancerul ? ce analize au fost concludente ? multumesc ! sanatate !
cancerul sa depistat cam greu, am facut icter toti mi-au zis ca am hepatita la Bals rezultatele au fost bune, C.T il aveau stricat si am fost la clinica particulara de am facut C.T+transaminazele erau foarte mari.C.T a fost cel mai concludent.mersi
Ali, tocmai am primit prin e-mail un mesaj despre un tratament cu ALOE VERA si ma grabesc sa-ti aduc si tie la cunostinta. Nu am intervenit cu nimic in text. Mesajul este mai lung, daca vrei ti-l pot trimite la o adresa de e-mail. Multa sanatate !
Reteta pentru curarea CANCERULUI :
1. 1/2 sau 1 kg.de miere de albine .
2. 2 frunze mari sau 3frunze mai mici de Aloe Sábila ( Vera )
3. 3 linguri de Cognac, Whisky sau Tuica ( ca dilatator ).
Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza.Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta.
Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!
Reteta pentru curarea CANCERULUI :
1. 1/2 sau 1 kg.de miere de albine .
2. 2 frunze mari sau 3frunze mai mici de Aloe Sábila ( Vera )
3. 3 linguri de Cognac, Whisky sau Tuica ( ca dilatator ).
Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza.Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta.
Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!
Multumesc frumos!-*, din cate stiu alcoolul si in combinatie cu altceva face rau la pancreas, daca esti interesata am si eu ceva din Aloe Vera fara alcool
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Draga aali, te rog daca vrei sa-mi trimiti si mie aceasta reteta, te rog mult, sunt f interesata!! -*.Multumesc mult !
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cancer de pancreas cu metastaza extins la plamani si coloana vertebrala
- 6Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat?
- 3cancer pancreas cu metastaze la ficat
- 3tumoare de pancreas ? da sau nu ?
- 3Cancer la pancreas
- 0cancer de pancreas
- 7poate fi pancreasul cauza?
- 0Cancer de pancreas
- 1Pancreasul gras
- 4Ajutor dupa operatie pe pancreas
- 5pancreas si ficat relativ omogen
- 4cancer de pancreas
- 13Cancer de corp pancreatic, inoperabil
- 3rezultat pet ct, rog interpretare