tumoare de pancreas ? da sau nu ?
in urma cu trei ani in urma unor dureri acute de abdomen superior partea dreapta am fost internat.In cateva zile s-a instalat un icter mecanic care a necesitat un set de investigatii.Ecografie, endoscopie, rmn, ecoendoscopie, ercp., marcari tumorali. la examanul rmn s-ar fi evidentiat o formatiune tumorala de cativa mm, la nivel de cap de pancreas, la fel si la ekoendoscopie in schimb in urma unor analize repetate de marcari tumorali nu a reiesit nimic, si nici la ERCP. aparitia icterului s-ar fi datorat unei obstructii de pietre plecate de la fiere si am fost externat dupa ce mi s-a scos fierea.Acum as cere parerea unui medic in legatura cu investigatiile facute si mai exact care dintre ele ar fi mai veridica ca sa zic asa in vederea tumorii la cap de pancreas.va multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna Ionut, marcarii tumorali nu sunt mereu concludenti poti sa ai cancer (doamne fereste) si sa nu fie mari, nici ecograful nu este sigur de multe ori nici nu se vede pancreasul cum zic unii medici ca se ascunde fa un C.T.Si eu am facut icter mecanic si dupa multe investigatii ca nu am nimic dar am facut pana la urma un C.T si mi-au gasit cancer la cap de pancreas.Acum sunt operat de 2 ani si sunt bine mersii.multa sanatate
AS DORI UN RASPUNS LA URMATOARELE DATE : FIACTUL PREZINTA LA NIVELUL LOBULUI DREPT O FORMATIUNE SPONTAN HIPODENSA CU STRUCTURA NEOMOGENA DE 52.8/58.9MM
PANCREASUL PREZINTA LA NIVELUL CAPULUI O IMAGINE SPONTAN HIPODENSA DE 19.3MM
PANCREASUL PREZINTA LA NIVELUL CAPULUI O IMAGINE SPONTAN HIPODENSA DE 19.3MM
buna aali
am si eu un caz asemanator in familie si as dori sa te contactez te rog din suflet mersi mult
am si eu un caz asemanator in familie si as dori sa te contactez te rog din suflet mersi mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pancreatita sau tumora?
- 3despre pancreas
- 8Cancer la pancreas
- 6Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat?
- 10Problema la ficat
- 3cancer pancreas cu metastaze la ficat
- 2cancer de pancreas
- 3Cancer la pancreas
- 0cancer de pancreas
- 0Cancer de pancreas
- 6Ref. neoplasm pancreatic cu invazie de trunchi celiac- in atentia Dlui Dr. Raul Duke
- 8Tumora pancreas
- 3rezultat pet ct, rog interpretare
- 15METASTAZE DE ADENOCARCINOM DE TIP PANCREATIC-BILIAR
- 10cancer pancreatic
- 0cancer pancreatic
- 0Cancer Pancreas, Interpretare CT
- 3Tumora cefalica pancreatica T3N1Mx
Mai multe informații despre: Pancreasul cancerul pancreatic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: