Dupa nastere imi cade parul
Buna! Am si eu o problema, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Dupa nasterea primului copil a inceput sa-mi cada parul. Nu stiu care este cauza. Ne dorim inca un copil, dar sunt ingrijorata ca asta sa nu afecteze cumva sarcina urmatoare. Este normal sa imi cada parul dupa ce nasc? Ce pot sa fac?
3 comentarii
Caderea parului in primele 6 luni de la nastere este absolut normal si se datoreaza schimbarilor hormonale prin care trece organismul. Unele femei se confrunta cu caderi masive ale podoabei capilare pe cand altele nu.
De asemenea si deteriorarea rapida a danturii este foarte des intalnita in perioada sarcinii si imediat dupa nastere.
De asemenea si deteriorarea rapida a danturii este foarte des intalnita in perioada sarcinii si imediat dupa nastere.
dupa o vizita la medic am inceput sa iau un complex de vitamine si minerale, Elevit. Le iau la recomandarea medicului. Desi sunt destinate femeilor insarcinate, pot fi luate atat inainte, cat si dupa o nastere. Sa stiti ca nu imi mai cade parul asa de rau si m-am mai linistit. Recomand tinerelor mamici care se confrunta cu aceasta problema sa mearga la medic si cu siguranta vor gasi o solutie asa cum am gasit-o si eu.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Si mie mi-a recomandat doctorita mea, doamna Lorena Turculet sa iau vitamine si in timpul sarcinii, si dupa; din pacate, eu nu prea suportam nici un fel de pastiluta..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi cade parul
- 2cadere par & alaptarea
- 2ce remediu imi puteti recomanda impotriva caderii parului?
- 10Alopecie difuza
- 5Cade parul foarte rau
- 25caderea parului in mod excesiv
- 2Imi cade parul rau!
- 5se trateaza pelada?
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 5Cosuri pe scalp, chelire locala si mancarimi
- 0Am mai multe probleme caderea parului, ten gras etc ce dieta mi-ati recomanda?
- 1Probleme mari, de 4 ani imi tot cade parul!
- 1Imi cade parul exagerat de mult sau este normal?!
- 0tratament pentru caderea parului?
- 5Imi cade parul foarte mult..din ce cauza?!
- 1Cadere par
- 0Analize marite
- 1Caderea parului.
- 1Căderea parului
- 1Imi cade parul
Mai multe informații despre: Ingrijirea dupa nastere Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: