Dupa nastere imi cade parul

Buna! Am si eu o problema, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Dupa nasterea primului copil a inceput sa-mi cada parul. Nu stiu care este cauza. Ne dorim inca un copil, dar sunt ingrijorata ca asta sa nu afecteze cumva sarcina urmatoare. Este normal sa imi cada parul dupa ce nasc? Ce pot sa fac?
3 comentarii

Caderea parului in primele 6 luni de la nastere este absolut normal si se datoreaza schimbarilor hormonale prin care trece organismul. Unele femei se confrunta cu caderi masive ale podoabei capilare pe cand altele nu.
De asemenea si deteriorarea rapida a danturii este foarte des intalnita in perioada sarcinii si imediat dupa nastere.
De asemenea si deteriorarea rapida a danturii este foarte des intalnita in perioada sarcinii si imediat dupa nastere.

dupa o vizita la medic am inceput sa iau un complex de vitamine si minerale, Elevit. Le iau la recomandarea medicului. Desi sunt destinate femeilor insarcinate, pot fi luate atat inainte, cat si dupa o nastere. Sa stiti ca nu imi mai cade parul asa de rau si m-am mai linistit. Recomand tinerelor mamici care se confrunta cu aceasta problema sa mearga la medic si cu siguranta vor gasi o solutie asa cum am gasit-o si eu.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Si mie mi-a recomandat doctorita mea, doamna Lorena Turculet sa iau vitamine si in timpul sarcinii, si dupa; din pacate, eu nu prea suportam nici un fel de pastiluta..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5caderea parului
- 2imi cade foarte tare parul
- 13Solutii caderea parului
- 3caderea parului
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 6problemele tenului gras si imi cade destul de mult parul
- 3Cadere de par si sprancene! Senzatie de raceala!
- 4nu stiu ce sa fac mi-i frica sa nu ramin fara par in cap
- 7caderea parului - ce remedii sunt?
- 1Probleme mari, de 4 ani imi tot cade parul!
- 8Obsesia unui fapt savarsit, posibil fara remediere
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 3Netiapin si caderea parului
- 3Am o problemă cu căderea excesivă a părului
- 1Cadere par.
- 1Căderea parului
Mai multe informații despre: Ingrijirea dupa nastere Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: