donarea de sange - povesti/legende

20-07-2009
Andrei...
Nu este medic/terapeut
Andrei...
buna, pana acum am donat o data sange si poate donez din nou. vorbind ici-colo am auzit tot felul de povesti si legende cum ca unii au devenit "dependenti" de donat, cum ca le puscau capilarele in cap daca nu donau periodic si alte povesti de genul. se poate sa fie ceva daunator in donat? in afara de ameteala de apoi hehe. multumesc
6 comentarii
0
21-07-2009, ora 10:42
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Nu, asta e o poveste ca devii dependent de donat.
daca nu esti anemic sau slabit, poti dona.
E un gest frumos. Si eu as vrea sa donez dar sunt slaba tare si iau si tratament deci nu am voie!
Numai bine!
0
21-07-2009, ora 10:46
Andrei...
Nu este medic/terapeut
Andrei...
multumesc de raspuns :D numai bine si tie!
0
21-07-2009, ora 15:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Astfel de povesti sunt inventate de persoane cu patologii in sfera psihica, asa ceva este absolut hilar!
Dupa cum v-a spus si doamna Anastasia puteti dona daca nu suferiti de anumite patologii, de la boli virale, pana la cele infectioase si nu numai, si daca aveti un organism care poate sa sustina o insuficienta sanguina.

Multa sanatate!
0
21-07-2009, ora 19:13
Andrei...
Nu este medic/terapeut
Andrei...
cum pot afla daca am un organism care poate sau nu sa sustina insuficienta sanguina? La centrul de donare au fost cam scurte analizele, nici macar nu m-au pus sa vin ziua urmatoare, am completat ceva hartii, m-a intepat in deget, mi-a luat tensiunea si in max. 30 de minute deja curgea sangele in punga haha rezultatele nu mi-au fost aratate. Din cat am inteles eu, la prima donare se face o analiza completa de sange, ceea ce mi-ar fi placut (ma indoiesc ca pot ei face asta cu o picatura)

Noroc!
0
21-07-2009, ora 19:59
Medicina naturista, complementara, alternativa
Insuficienta sanguina apare dupa donarea de sange. Daca ai un organism puternic nu-ti face probleme...in cel mai rau caz poti sa faci o anemie minora tratabila cu Tardyferon si nu numai, dar nu vei face asa ceva. Oamenii care fac astfel de gesturi sunt rasplatiti de Dumnezeu pe masura!

Salut,
NICK:)
0
21-07-2009, ora 20:56
Andrei...
Nu este medic/terapeut
Andrei...
multumesc de reply-uri :D numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.