donarea de sange - povesti/legende
buna, pana acum am donat o data sange si poate donez din nou. vorbind ici-colo am auzit tot felul de povesti si legende cum ca unii au devenit "dependenti" de donat, cum ca le puscau capilarele in cap daca nu donau periodic si alte povesti de genul. se poate sa fie ceva daunator in donat? in afara de ameteala de apoi hehe. multumesc
6 comentarii
Nu, asta e o poveste ca devii dependent de donat.
daca nu esti anemic sau slabit, poti dona.
E un gest frumos. Si eu as vrea sa donez dar sunt slaba tare si iau si tratament deci nu am voie!
Numai bine!
daca nu esti anemic sau slabit, poti dona.
E un gest frumos. Si eu as vrea sa donez dar sunt slaba tare si iau si tratament deci nu am voie!
Numai bine!
0
21-07-2009, ora 15:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Astfel de povesti sunt inventate de persoane cu patologii in sfera psihica, asa ceva este absolut hilar!
Dupa cum v-a spus si doamna Anastasia puteti dona daca nu suferiti de anumite patologii, de la boli virale, pana la cele infectioase si nu numai, si daca aveti un organism care poate sa sustina o insuficienta sanguina.
Multa sanatate!
Dupa cum v-a spus si doamna Anastasia puteti dona daca nu suferiti de anumite patologii, de la boli virale, pana la cele infectioase si nu numai, si daca aveti un organism care poate sa sustina o insuficienta sanguina.
Multa sanatate!
cum pot afla daca am un organism care poate sau nu sa sustina insuficienta sanguina? La centrul de donare au fost cam scurte analizele, nici macar nu m-au pus sa vin ziua urmatoare, am completat ceva hartii, m-a intepat in deget, mi-a luat tensiunea si in max. 30 de minute deja curgea sangele in punga haha rezultatele nu mi-au fost aratate. Din cat am inteles eu, la prima donare se face o analiza completa de sange, ceea ce mi-ar fi placut (ma indoiesc ca pot ei face asta cu o picatura)
Noroc!
Noroc!
0
21-07-2009, ora 19:59
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Insuficienta sanguina apare dupa donarea de sange. Daca ai un organism puternic nu-ti face probleme...in cel mai rau caz poti sa faci o anemie minora tratabila cu Tardyferon si nu numai, dar nu vei face asa ceva. Oamenii care fac astfel de gesturi sunt rasplatiti de Dumnezeu pe masura!
Salut,
NICK:)
Salut,
NICK:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2grupul de sange
- 2circulatia sangelui
- 3ingrosarea sangelui
- 5copil o luna, boli ale sangelui
- 31interpretare analize sange
- 5interpretare rezultate analize sange
- 3in cazul unei hemoragii... ce mai important: culoarea sau viteza?
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 10un mic accident recoltare sange
- 1analize de sange
- 4Metode de curatare vase de sange
- 6TGO, TGP si fibrinogenemie foarte mari
- 8Sange din penis
- 0analize de sange
- 13La sfarsitul urinarii picaturi de sange!
- 6Analize sange, o parere va rog
- 4tuse, durere in gat, sange
- 0Analize sange va rog mult sa ma ajutati!
- 3Analize sange (biochimie)
Mai multe informații despre: Sangele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: