in cazul unei hemoragii... ce mai important: culoarea sau viteza?
incazul unei hemoragii ce este mai important: viteza singelui sau culoarea?
3 comentarii
Probabil ca e mai importanta viteza de coagulare a sangelui si provenienta lui. bineinteles ca si culoarea da multe informatii unui medic. Numai Bine!
Cantitatea de sange pierduta.
buna!am 17 ani si acum 2 ani am avut o hemoragie nazala puternica.am pierdut mult sange, am mers la un doctor de specialitate si mi s.a spus ca am un vas de sange mai la suprafata care se sparge.mi s.a dat tratament si a zis ca nu este ceva grav.sunt blonda, cu tenul deschis, si ochii albastri..poate fi un motiv?.asa mi s.a spus.
dupa cateva luni sangerarile au aparut din nou.pana in momentul de fata am fost la 4 doctori care mi.au dat un tratament asemanator.dar dupa cateva luni de tratament iar imi apareau sangerarile.acum am urmat alt tratament de vreo 3 luni.dar imi este frica sa nu mai am iarasi hemoragie.ce sa mai fac?am avut 2 cauterizari.ultimul doctor mi.a spus ca sunt prea mica ca sa mi se faca cauterizari.nu stiu ce sa mai cred..:(
dupa cateva luni sangerarile au aparut din nou.pana in momentul de fata am fost la 4 doctori care mi.au dat un tratament asemanator.dar dupa cateva luni de tratament iar imi apareau sangerarile.acum am urmat alt tratament de vreo 3 luni.dar imi este frica sa nu mai am iarasi hemoragie.ce sa mai fac?am avut 2 cauterizari.ultimul doctor mi.a spus ca sunt prea mica ca sa mi se faca cauterizari.nu stiu ce sa mai cred..:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2grupul de sange
- 2circulatia sangelui
- 3ingrosarea sangelui
- 31interpretare analize sange
- 4Interpretare analize sange
- 45interpretare analize singe
- 6donarea de sange - povesti/legende
- 8cancerul si analizele de sange
- 6Analize sange standard trebuie sa fac?
- 8Simt de ceva timp ameteli
- 4rezultate de sange
- 5Hipertensiune dupa donare de sange
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 7Raceala, nurofenul pot influenta valoarea analizelor de sange?
- 1analize de sange
- 6TGO, TGP si fibrinogenemie foarte mari
- 0Probleme de circulatie a sangelui cred
- 6Sangerarea urechii la copii
- 0analiza de sange
- 6ce pot lua in loc de ASPENTER?
Mai multe informații despre: Sangele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: