Doarme prea mult?

Buna ziua.Baietelul meu are 1 an si 9 luni. In mod normal programul lui de somn este 22.30-23 seara pana la 9.30-10 - 10.30 dimineata. Ziua se lasa greu convins sa doarma desi se vede ca are ochii rosii de oboseala, si adoarme in jur de 16.30 pana pe la 18.30-19.Problema este ca noaptea se trezeste foarte des, si se misca foarte mult. Mereu dam vina pe dinti sau pe infectiile in gat. Rutina aceasta ciudata de somn functiona totusi.Insa ieri a fost a treia oara ( nu consectiv) cand s-a culcat la ora 18 si nu s-a mai trezit pana la ora 10 dimineata a doua zi. Este vorba de 16 ore consecutiv, timp in care a mancat din biberon de trei ori lapte cu cereale. A dormit profund de la ora 18 pana pe la ora 12 noaptea, apoi s-a foit toata noaptea si de la 6 dimineata iar a dormit dus pana la 10 dimineata. Sigur ca l-am fi putut trezi cu forta insa reactioneaza foarte urat de obicei cand nu isi face somnul, Initial plange rau si incearca sa gaseasca liniste sa adoarma la loc, iar daca totusi nu e lasat plange din orice si e foarte nervos toata seara pana la culcare.Am zis ca poate are nevoie sa recupereze, pentru ca nu doarme linistit noaptea insa am dubii daca e ok ce se intampla. Astept un sfat, o parere. Multumesc
1 comentarii

Ma indoiesc ca este ceva in neregula cu copilul, ei oricum trebuie sa doarma mult, mult mai mult decat oamenii adulti. Eu am 28 de ani si daca nu dorm 10 ore pe zi atunci ma simt foarte rau... Oare e ceva in neregula si cu mine? Ma indoiesc, unii oameni se odihnesc in 5 ore de somn cat altii in 10.. Asta e..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Întârziere în vorbire/Autism?
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta