Clavicula dislocata
Buna seara!
Nu stiu daca acesta este titlul potrivit, insa nu stiu cum altcumva as putea sa imi descriu problema.
In urma unui accident de la sala de forta(cauzat de extensia exagerata a bratelor, la impinsul greutatilor in plan orizontal)am ramas cu dureri, iar mai apoi trosnituri in zona sternoclaviculara.De curand am facut o radiografie, rezultand ca desi articulatia s-a 'sudat', clavicula cu pricina(dreapta) e pozitionata mai jos fata de cealalta(lucru care se simte si la atingere.
Mentionez ca am 18 ani, 1, 88m, 80 kg, iar accidentul a avut loc acum 4 luni.Ce pot face ca sa scap de dureri, se poate repozitiona clavicula?
Nu stiu daca acesta este titlul potrivit, insa nu stiu cum altcumva as putea sa imi descriu problema.
In urma unui accident de la sala de forta(cauzat de extensia exagerata a bratelor, la impinsul greutatilor in plan orizontal)am ramas cu dureri, iar mai apoi trosnituri in zona sternoclaviculara.De curand am facut o radiografie, rezultand ca desi articulatia s-a 'sudat', clavicula cu pricina(dreapta) e pozitionata mai jos fata de cealalta(lucru care se simte si la atingere.
Mentionez ca am 18 ani, 1, 88m, 80 kg, iar accidentul a avut loc acum 4 luni.Ce pot face ca sa scap de dureri, se poate repozitiona clavicula?
3 comentarii
Buna seara
teoretic ar trebuii facut ivestigatii mai complexe decat o simpla radiografie evatual un CT chiar si un RMN pentru a pune diagnosticul corect si a face un plan de tratament. asta sa decide in urma unui examen local atent.
o zi buna
teoretic ar trebuii facut ivestigatii mai complexe decat o simpla radiografie evatual un CT chiar si un RMN pentru a pune diagnosticul corect si a face un plan de tratament. asta sa decide in urma unui examen local atent.
o zi buna
Imi puteti recomanda un spital la care sa merg, din judetul Prahova?
Va multumesc pentru atentie.
Va multumesc pentru atentie.
Buna ziua
din pacate nu stiu spitalele din prahove. imi pare rau
din pacate nu stiu spitalele din prahove. imi pare rau
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6umflatura ciudata...va rog raspuns urgent
- 2ligamente rupte de la clavicula
- 0Dureri de clavicula
- 5Durere in zona claviculei! Rog sa primesc un raspuns
- 1Durere spate dupa fractura de clavicula
- 5Disjuntie claviculara
- 5clavicula fracturata
- 13Luxatie claviculara bilaterala
- 0Fractura de clavicula (modificare forma clavicula)
- 5inflamati umeri supraclavicular.
- 4Copil 2 ani-Exista consecinte negative sufletesti psihice mutare temporara in alta tara?
- 2Ganglioni inflamati la nivelul gatului...si claviculei va rog ajutor!
- 2Luxatie sterno-claviculara
- 5Durere clavicula dreapta copil 5 ani
- 0Clavicula umflata
- 0Disjunctie acromio claviculara gradul 3
- 0Umflătură claviculă cu umăr
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
Mai multe informații despre: clavicula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: