disfunctie sexuala grava! as dorii un raspuns

20-05-2011
julianjulian
Nu este medic/terapeut
julianjulian
dupa o masturbare excesiva de 3 luni, zii de zii, chiar si de 2-3 ori pe zii, am luat pauza din cauza ca am observat ca incep sa nu mai am erectie deloc. dar totusi dupa 1 luna de pauza, fara masturbare, fara filme xxx, astazi cand am incercat sa fac dragoste cu prietena, nu am avut erectie puternica, din contra a fost ft slaba si urmata de ejaculare fara sa fac absolut nimic. apoi a murit de tot. dupa aia nici ca am mai reusit sa am erectie. multi au spus ca e timpu prea scurt 1 luna, mai trebuie sa mai astept un pic sa fie recuperarea completa, dar de 3 saptamani zilnic, iau 2-3 guri de polen dimineata si beau cate 2 cani de ceai de catina pe zii, stimulente naturale pentru potenta, dar nimic. ma dispera faptul ca am doar 21 de ani jumate, si am frustrari mari legate de faptul asta. as fii ft recunoscator pentru niste raspunsuri.
4 comentarii
0
20-05-2011, ora 20:08
z3ren1514
Nu este medic/terapeut
z3ren1514
stai linistit..nu tre sa disperi.. e ceva psihic la tine o sa treaca...
0
20-05-2011, ora 20:26
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
esti intr-un cerc vicios...cu cat te gandesti si disperi mai mult cu atat mai rau o sa fie!!!trebuie sa te linistesti si sa fi increzator in fortele tale..:) si o sa reusesti!!
0
20-05-2011, ora 22:52
julianjulian
Nu este medic/terapeut
julianjulian
multumesc ft mult pentru sfaturi! cred ca eu am un blocaj psihic.
0
22-05-2011, ora 23:27
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Problema ta nu este de ordin sexual, ci cum ai spus psihic

Ai un pic mai mult incredere in tine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu o disfuncție erectilă
  •