Amețesc asa deodată, nu am pofta de mancare și ma ia o agitatie

14-04-2023
Ionela81
Nu este medic/terapeut
Ionela81
Bună ! Am 19 ani ! De vreo luna de zile nu ma simt bine amețesc asa deodată nu am pofta de mancare și ma ia o agitatie singurul lucru care ma linistete când sunt asa e sa spun o rugaciune menționez ca am fost și la medici și totul este în regula am făcut și analize totul este bine dar tot asa ma simt , nu ma simt liniștită dimineața ma trezesc trista fără vreun motiv. Am impresia ca cineva mi-a făcut ceva farmece, eu înainte nu eram asa de vreo luna de zile m-am schimbat complet numai sunt același om am numai gânduri negre și nu ma simt liniștită deloc. La sfatul cuiva am luat sa citesc biblia mi-a zis ca o sa ma liniștească am luat și niște vitamine vitamax am înțeles ca sunt bune și astea. Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa merg la un preot ? Sa ma rog la Dumnezeu încontinuu cu speranța că ma ajuta sa ies din stările astea. Cine poate sa ma ajute cu mai multe sfaturi va rog !
4 comentarii
0
14-04-2023, ora 14:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Luati tratamentul de la psihiatru. Starile se pot agrava.
Care a fost diagnosticul?
0
14-04-2023, ora 22:13
Ionela81
Nu este medic/terapeut
Ionela81
Nu l-am luat dar stările au început sa dispară treptat.. nici nu mi-a zis doar mi-a dat pastilele și aia e.
0
14-04-2023, ora 23:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca starile nu trec sau revin, ar fi bine sa luati tratamentul.
Religia cu moderatie.
0
15-04-2023, ora 09:54
360
Nu este medic/terapeut
360
daca nu luati medicamente, ashwagandha 500mg pe zi, inainte de culcare. dar numai daca nu luati medicamente, altfel apar conflicte intre ele si se agraveaza problemele. gasiti pe secom punct ro
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tristețe fără motiv
  •