Amețesc asa deodată, nu am pofta de mancare și ma ia o agitatie
Bună ! Am 19 ani ! De vreo luna de zile nu ma simt bine amețesc asa deodată nu am pofta de mancare și ma ia o agitatie singurul lucru care ma linistete când sunt asa e sa spun o rugaciune menționez ca am fost și la medici și totul este în regula am făcut și analize totul este bine dar tot asa ma simt , nu ma simt liniștită dimineața ma trezesc trista fără vreun motiv. Am impresia ca cineva mi-a făcut ceva farmece, eu înainte nu eram asa de vreo luna de zile m-am schimbat complet numai sunt același om am numai gânduri negre și nu ma simt liniștită deloc. La sfatul cuiva am luat sa citesc biblia mi-a zis ca o sa ma liniștească am luat și niște vitamine vitamax am înțeles ca sunt bune și astea. Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa merg la un preot ? Sa ma rog la Dumnezeu încontinuu cu speranța că ma ajuta sa ies din stările astea. Cine poate sa ma ajute cu mai multe sfaturi va rog !
4 comentarii
Buna. Luati tratamentul de la psihiatru. Starile se pot agrava.
Care a fost diagnosticul?
Care a fost diagnosticul?
Nu l-am luat dar stările au început sa dispară treptat.. nici nu mi-a zis doar mi-a dat pastilele și aia e.
Daca starile nu trec sau revin, ar fi bine sa luati tratamentul.
Religia cu moderatie.
Religia cu moderatie.
daca nu luati medicamente, ashwagandha 500mg pe zi, inainte de culcare. dar numai daca nu luati medicamente, altfel apar conflicte intre ele si se agraveaza problemele. gasiti pe secom punct ro
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Am o întrebare în legătură cu starea mea !
- 4Stare de tristete care se agraveaza.
- 1Oare sunt probleme grave ?
- 1Am nevoie de un sfat cred ca sufăr de depresie
- 1Ajută-mă cu un sfat va rog din suflet ! Deși am doar 19 ani ma simt atât de epuizată psihic.
Mai multe informații despre: tristete fara motiv
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: