Discreta balonizare de VMA cu IM usoara grad I, Insuficienta tricuspidiana usoara
Acestea au fost rezultatele mamei mele in urma unei ecografii, dar nu prea sunt lamurita in acest sens, deoarece nu i s-a spus clar ce are voie de acum inainte si ce nu sa faca, sa manance, etc, pt ca banuiesc ca trebuie si o anumita dieta, pe langa vitaminele prescrise( Cal Mg Vit d), este ceva grav, ar trebui sa ne facem griji, se poate trata definitiv( i s-a specificat ca s-a nascut cu aceasta boala) doar cu aceste vitamine?Intrarea la menopauza(inca nu dar are 48 ani) ar putea sa agraveze boala?Se poate face infarct din pricina acestei boli?deoarece are intepaturi frecvente in zona inimii..
Va rog mult cine poate sa-mi dea si mie un raspuns cat mai clar si la obiect!
De ce anume ar trebui sa tinem cont si ce sfaturi ne dati...Va multumesc anticipat
Va rog mult cine poate sa-mi dea si mie un raspuns cat mai clar si la obiect!
De ce anume ar trebui sa tinem cont si ce sfaturi ne dati...Va multumesc anticipat
3 comentarii
Va rog chiar nu are nimeni un raspuns si pentru mine?
lyna, acelasi diagnostic mi-a fost dat si mie! Exat aceleasi cuvinte in aceeasi ordine. Sunt tare curioasa la ce medic a fost mama ta?
Nu este nimic grav ( din cate am inteles eu)...eu am 29 de ani si m-am mascut cu aceasta insuficienta care este foarte mica. Daca la mama ta nu s-a agravat pana la varsta asta, inseamna ca nu este nicio problema grava.
Te rog sa nu uiti sa-mi spui ce medic a vazut-o pe mama ta.
multa sanatate
Nu este nimic grav ( din cate am inteles eu)...eu am 29 de ani si m-am mascut cu aceasta insuficienta care este foarte mica. Daca la mama ta nu s-a agravat pana la varsta asta, inseamna ca nu este nicio problema grava.
Te rog sa nu uiti sa-mi spui ce medic a vazut-o pe mama ta.
multa sanatate
Buna lyna, exista un anumit medic care pune aceste diagnostice ca sa isi vanda niste suplimente cu calciu si magneziu. Si mie mi-a pus acest diagnostic si unei adolescente inaintea mea, numai ca nu a luat in calcul ca eu mai am vreo 6 ecografii facute si am valvele normale. Cum se numeste medicul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: