dintii de lapte | Forumul Medical ROmedic

dintii de lapte

22-07-2012
starus_e
Nu este medic/terapeut
starus_e
buna ziua am un baietel de cinci ani si 7 luni si acum 3 luni a inceput sa ii cada dintisorii, deja ia cazut trei, 2 de sus din fata si unul de jos, si al patrulea se clatina. vreu si eu sa stiu dak o sa aiba probleme cu dintisorii mai tarziu din cauza ca s-au schimbat asa devreme.
1 comentarii
0
23-07-2012, ora 20:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dentitia de lapte este inlocuita treptat de la 6-7 ani cu dinti permanenti in aceeasi ordine in care au erupt, si se termina pe la 12 ani..Cateva luni in plus sau in minus de la aceasta regula nu insemna nimic patologic, eruptia ulterioara definitiva nu va fi influentata cu nimic negativ, anormal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • DinÈ›ii primari pot oferi informaÈ›ii esenÈ›iale cu privire la greutatea din timpul copilăriei
  • Patologii frecvente ale dinÈ›ilor temporari
  •