Dificultati in a respira
Buna, am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta.De 6 zile simt ca respir greu, parca ma apasa ceva pe piept sau parca ma strange cineva de gat.Senzatia dureaza 2-3 ore apoi ma lasa si tot asa, cel mai greu e seara cand nu mai pot respira aproape deloc si ma chinui f tare, sau cand stau pe spate.Doctorul de familie a spus ca ar putea fi spasmofilie si lipsa de calciu si mi-a dat magne b6 si alpha d3, dar m-as simti mai bine daca as sti si alta parere.sa continui asa sau sa fac si alte investigatii?multumesc
4 comentarii
buna! mie mi se ingreuneaza respiratia atat de tare incat chem salvarea. Unii doctori spun ca e astm, altii ca nu. Eu nu mai stiu ce sa cred. Eu iti sugerez sa faci niste analize la calciu si sa mergi si la un pneumolog.
Mi-am facut si radiografie, am fost si la pneumolog si la cardiolog si nu am nimic grav, doar un suflu sistoloc la inima si lipsa de calciu si fier.Poate si la tine e o lipsa de calciu, din cate am inteles se poate si din cauza asta sa simti k nu mai poti sa respiri, fa-ti niste analize!
timea1, faptul ca ai lipsa de fier, sugereaza o infectie vaginala cu e-coli, posibil sa fie si un enterococ sau streptococ.
Astea dau astfel de manifestari, enterococul si streptococul putand da chiar endocardita, adica infectie la inima.
E-coli mananca fierul si astfel apare anemia prin deficit de fier. Cand scapi de e-coli, fierul se regleaza singur.
Ai putea sa verifici facand o analiza de - secretie vaginala cu antibiograma.
Antibiograma sa o ceri neaparat ca sa stii cu ce sa te tratezi, bacteriile fiind rezistente la multe antibiotice.
Tratamentul ar trebui sa nu il intrerupi timp de 10 zile ca sa nu devina bacteria rezistenta si sa il iei la ore fixe.
Pentru recoltare nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 48 de ore inainte ca poate iesi rezultatul fals negativ.
Mai verifica si daca ai ceva carii ascunse sub lucrari mai vechi sau la masele fara nerv. Si aici sunt implicati streptococi care pot afecta inima - streptococul mutans.
Astea dau astfel de manifestari, enterococul si streptococul putand da chiar endocardita, adica infectie la inima.
E-coli mananca fierul si astfel apare anemia prin deficit de fier. Cand scapi de e-coli, fierul se regleaza singur.
Ai putea sa verifici facand o analiza de - secretie vaginala cu antibiograma.
Antibiograma sa o ceri neaparat ca sa stii cu ce sa te tratezi, bacteriile fiind rezistente la multe antibiotice.
Tratamentul ar trebui sa nu il intrerupi timp de 10 zile ca sa nu devina bacteria rezistenta si sa il iei la ore fixe.
Pentru recoltare nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 48 de ore inainte ca poate iesi rezultatul fals negativ.
Mai verifica si daca ai ceva carii ascunse sub lucrari mai vechi sau la masele fara nerv. Si aici sunt implicati streptococi care pot afecta inima - streptococul mutans.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 223Rinita cronica
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 4crize de respiratie
- 5copil cu intepaturi la inima
- 1nu pot sa respir
- 1nu mai poate respira cand plange
- 13Ma simt rau
- 1Problema respiratie.
- 0Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 1Respir greu si ma apasa pieptul
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 1Dificultate in repiratie si o durere mica in gat
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 1Nu pot sa inspir profund, gat uscat, senzatie de sufocare
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 6Respiratie grea
- 4Probleme respiratorii fetița 13 ani rog un răspuns
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: