dieta personalizata
Va rog sa ma ajutati sa ii schimb regimul de viata si alimentatie pentru a slabi macar 50 de kg.Stiu ca nu e usor si nici nu se realizeaza peste noapte dar va rog din suflet sa ma ajutati sa-mi inving complexul greutatii prin revenirea la o cat mai buna forma.
Va multumesc
Va multumesc
1 comentarii
buna.Eu am slabit 17 kg in 4 luni.Mi-a fost greu pt k eram invatata sa mananc toate prostiile in cantitati imense, dar am reusit si acum de 4 ani am aceeasi greutate, nu m-am mai ingrasat.In primul rand trebuie sa renunti DEFINITIV la dulciuri.Apoi inlocuieste sucurile cu zahar cu cele light, in cafea sau ceai foloseste indulcitori, nu manca grasimi multe si renunta la maioneza si smantana.Laptele si iaurtul sa fie degresate.Cand mananci piure de cartofi nu pune margarina, ci o lingurita de branza de burduf si delikat, la salata de vinete nu pune maioneza, ci 5-6 linguri de piure de cartofi...si tot asa, o sa vezi ca te obisnuiesti repede cu noul stil.Eu mananc numai asa de cativa ani si ma mentin supla.Exagerez cu consumul de mere, pepene rosu si fructe in general, iar frigiderul meu e plin cu legume.succes mult, sa stii ca merita efortul, o sa te adaptezi repede.Carne mananc numai de pui fara piele, peste si fructe de mare, in rest nici o alta carne. :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc