dieta

12-03-2007
voinea oana
Nu este medic/terapeut
voinea oana
este ptr pima data cand folosesc aceasta pudra am comandato de pe sait SILUET ANTICOLESTROL nu inlocuiesc decat o singura masa si mai folosesc SPIRULINA HOFIGAL SPIRULINA&CHORELLA DIOMFIBRA le folosesc ptr slabit ce parere aveti?ma intereseaza mai mult pudra nu am luat niciodata are reacti adverse ??? ast rasp multumesc
4 comentarii
0
12-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
am dat pe google "siluet anticolesterol" si nu mi-a dat nici un rezultat. puteti sa imi scrieti informatiile de pe eticheta? calorii, proteine, glucide etc.pentru ca nu stiu despre ce este vorba. o zi buna!
0
voinea oana
Nu este medic/terapeut
voinea oana
le am comandat sit natura plant proteine hidraticarbon, grasimi fibre vitamineCB6B1B2, acidfolic biotina calciu mg potasiu sodi zinc lipotropice antioxidanti lapte praf germeni de cereale
0
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
trebuie sa fie scrise si cantitatile. adica: proteine- x grame, carbohidrati y grame etc. si foarte imprtant: caloriile per portie, cata pulbere la masa, dizolvata in ce, sa vedem clar cate calorii aduce.
0
01-06-2010, ora 21:28
tex
Nu este medic/terapeut
tex
buna ziua
acest Hofigal are si tratamente imuno stimulatoare si daca da, la ce medic sau centru ar tribui sa merg pentru stabilirea unui tratament?
Va multumesc, astept un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.