diabet zaharat insulinodependent
buna,
ma numesc catalina si sunt din iasi.sora mea are diabet de la varsta de 9-10 ani.acum are 23 de ani.anul acesta a inceput sa aiba niste crize foarte severe, din cauza scaderilor de glicemie.saptamana trecuta a fost internata in spital iar medicii au spus ca ar putea sa ajunga sa faca chiar dializa.am citit pe internet ca se poate face transplant de pancreas.cum as putea sa o inregistrez pe listele de asteptare?cat costa o astfel de operatie?va rog sa ma ajutati.va multumesc
ma numesc catalina si sunt din iasi.sora mea are diabet de la varsta de 9-10 ani.acum are 23 de ani.anul acesta a inceput sa aiba niste crize foarte severe, din cauza scaderilor de glicemie.saptamana trecuta a fost internata in spital iar medicii au spus ca ar putea sa ajunga sa faca chiar dializa.am citit pe internet ca se poate face transplant de pancreas.cum as putea sa o inregistrez pe listele de asteptare?cat costa o astfel de operatie?va rog sa ma ajutati.va multumesc
2 comentarii
urgent...va rog...mesajul de mai sus cu diabet zaharat insulini dependent de mai sus este urgent
diabetul este o boala care de cativa ani o tratez prin psihoterapie, si are efecte foarte bune, daca sora ta are astfel de crize, cand stai cu ea incearca, in joaca sa va amintiti copilaria si lucrurile frumoase.2-3 ore pe zi timp de trei patru zile.vei vedea ce schimbari.cineva di parinti, bunici, uraste si nu poate ierta o umilinta de moarte.e suficient si acest sfat ca sameditezi si sa-ti ameliorezi sora
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diabet zaharat de tip 2, arterita si hipertensiune arteriala
- 13diabet tip 1
- 49diabet zaharat tip 2
- 16Injectie insulina
- 3interpretare analize diabet zaharat 2
- 3Diabet zaharat tip 2 + hipertensiune
- 13Insulina bazala
- 0carnea la diabetul zaharat tip 2
- 5Pot sa-mi fac un tatuaj daca am DZ tip 1 ?
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 1Regim pentru mai multe afectiuni: diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm
- 30Carcinom ductal invaziv
- 0am nevoie de un regim alimentar ptr Ciroza si Diabet zaharat tip2
- 0Diabet, Siofor
- 2hemoglobina glicozilata
- 6In urma unei radiografii am fost diagnosticat cu osteofite. Este grav?
- 6Durere in calcailul drept si in gamba piciorului stang. Am diabet
- 54Diabetul de tip 2 - cum sa scapam de el
- 1Diabet zaharat tip II
- 0Diabet zaharat 2 si problema talpa
Mai multe informații despre: Diabetul zaharat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Gastropareza diabetica
- Diabetul zaharat si bolile cardiovasculare
- Nefropatia diabetica
- Disfunctia sexuala asociata diabetului zaharat
- Fenomenul Somogyi
- Ulcerele diabetice (mal perforant plantar)
- Boala buloasa a diabetului
- Diabetul in sarcina
- Regim diabet
- Diabet zaharat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: